Er der nogen, der gør andet end at råbe?

Af Bent Winther 113

For nylig viste Danmarks Radio en opløftende britisk dokumentarudsendelse om, hvordan politiet en by i England med en større indsats, aflytninger og hurtig udrykning til sidst forhindrede, at en pige blev sendt af sted til et sted i Mellem­østen for at blive tvangsgift med en mand, hun ikke kendte. I Storbritannien er tvangsægteskab forbudt, ligesom i Danmark. Og udsendelsen var interessant, ikke fordi den afslørede, at den type overgreb finder sted – for det ved vi godt –  men fordi den vidste, at der rent faktisk her var nogen, der tog det dybt alvorligt og gjorde noget meget konkret ved problemet.

Med sin indsats fik politiet vist, at tvangsægteskab er en forbrydelse, som man ikke vil tolerere i det britiske samfund på en måde, som er langt mere effektiv end tusind klummer og taler fra Folketingets talerstol.

I Danmark har indvandrerkvinders ligestilling og undertrykkelse i muslimske miljøer stået meget højt på den politiske dagsorden i et årti eller to. Det er vel ikke forkert at sige, at det nok ligger på top fem over politiske favoritemner. Der er et stort politisk ønske bredt i Folketinget om at forhindre undertrykkelse og sikre større ligestilling mellem mænd og kvinder blandt indvandrere og flygtninge.

Ud over tvangsægteskaber, som var den officielle begrundelse for at indføre 24 års-regel og tilknytningskrav i begyndelsen af århundredet, så har burkaer, tørklæder i Brugsen, kønsopdeling i skolen og meget andet været diskuteret i Folketinget adskillige gange.

I den alvorligere ende har gruppevoldtægt, æresdrab, omskæring og seksuelle overgreb i Köln og andre steder fyldt meget i den politiske debat.  Men trods den enorme politiske bevågenhed, er der intet, som tyder på, at vi i Danmark er kommet nærmere noget, der bare ligner en effektiv indsats over for undertrykkelsen af kvinder i indvandrermiljøer.

Muslimske piger fravælger fortsat svømmeundervisning, hvis den foregår i et bassin med drenge. Og nogle unge piger reagerer ligefrem mod presset fra omverden ved at bære den muslimske hovedbeklædning i protest. Og selv om indvandrerpiger klarer sig langt bedre end de unge indvandrerdrenge i uddannelsessystemet, så slår det ikke igennem på arbejdsmarkedet. Mange kvinder bliver trods en god uddannelse hjemme, når de bliver gift og får børn.

Så jo, det er kompliceret og der er grænser for, hvor meget man som samfund kan blande sig i i privatlivet, og ja der er mange hensyn at tage. Men det er alligevel sjældent, at en udfordring, som har haft så stor politiske bevågenhed og har forårsaget så voldsom debat og fordømmelse, ikke har ført til, at nogen på et tidspunkt har forsøgt at finde effektive løsninger eller i det mindste – som tvivlrådige politikere har for vane – har nedsat en kommission. Jo, en hotline, penge til krisecentre og andet i den stil er det blevet til. Men tydeligvis ikke noget, der for alvor tager fat om den enorme udfordring.

Sagen om kønsadskillelsen i svømmehallen i Tingbjerg, som kom frem i denne uge, handler om ligestilling, som de fleste politikere har sagt. Fra højre til venstre synes der med visse undtagelser at være enighed om, at det danske samfund ikke skal acceptere den praksis.

De tildækkede ruder i en offentlig svømmehal signalerer noget forkert, nemlig at det er i orden, at piger og drenge ikke kan have svømning sammen, og dermed får undertrykkelse af piger og kvinder også det blå stempel. Og det duer ikke.

Så langt så godt: Ingen svømning til indvandrerpigerne, før deres forældre har accepteret danske normer om ligestilling. Men er der nogen, som spørger sig selv om, hvad der virker?

Hvis vi for et øjeblik skræller dem fra, der med himmelvendte øjne siger, at der jo også findes fitness kun for kvinder og pigefodbold, så hvad er problemet? Og hvis vi også skræller dem fra, der på den anden fløj mener, at den kønsopdelte svømmeundervisning er et udtryk for, at Danmark bliver islamiseret, må der være en saglig midtergruppe, som interesserer sig for at gøre noget, som rent faktisk virker.

Eller – og det kan man frygte  – er debatten blevet så polariseret og sprængfuld, at ingen tør gøre noget overhovedet, der kan tolkes i den ene eller den anden retning. Det er den ene mulighed. Den anden og den er måske mere forstemmende, er, at omsorgen for de muslimske kvinders og pigers ligestilling både på den ene og den anden fløj, alene er et påskud for en helt anden dagsorden og en helt anden debat. En debat om udlændinge i Danmark, som er så eksplosiv, at den kan flytte hundredtusindvis af stemmer og afgøre, hvem der bliver statsminister i Danmark.

Uanset,hvad der fastholder beslutningstagerne i en polariseret debat, paroler og slagord i stedet for at handle, så er taberen med sikkerhed de indvandrerpiger og deres mødre, som det hele handler om.

 

113 kommentarer RSS

 1. Af jørgen mikkelsen

  -

  Enig med erik skifter langt hen ad vejen, men tror ikke at problemerne løses ved at tvangsflytte muslimske kvinder ud på arbejdsmarkedet. Det vil skabe stor ballade og gøre endnu flere danskere arbejdsløse. Og tror heller ikke at det dur med en kvinde i spidsen for et nyt parti. Se hvordan det gik med pia k som endte med at falde til patten, da hun først kom ind i varmen. Pernille v kan være 100% ok, men kan også ende som en fuser. Og vi har allerede alt for mange kvinder med i politik. De rotter sig før eller siden sammen mod mændene og familierne, og de har længe været en altundergravende kraft med deres feminisme og pladderhumanisme. Se også videoen “why women destroy families, nations and civilisations”. (fortsættes om lidt om muligt)

 2. Af Henrik Knage

  -

  Jeg kan klart tilslutte mig Erik Skifters taktik, om at få det hele med i 1. hug. Det er ikke sikkert man får flere chancer på Berlingeren. Je suis sympatisør 🙂

 3. Af jørgen mikkelsen

  -

  Der er nogle hårde kendsgerninger man ikke kommer udenom. De politiserende kvinder i partierne og medierne har svækket Danmark og hele Europa med deres utopiske fantasier og nykommunisme mv. Og EU med frau merkel i spidsen vil måske snart give 70 millioner tyrkere fri indrejse. Og millioner af arabere og afrikanere er i forvejen på vej mod Europa efter at Tyskland inviterede dem. Nu véd jeg ikke om f ilt ret tillader en lang redegørelse, det gør det næppe, men det korte af det lange er at åndsformørkede, korrupte og forræderiske politikere er i færd med at sende Europa og Skandinavien ud i en krise der kan ende i total katastrofe.

 4. Af Ulla Abdullah

  -

  @ jørgen mikkelsen, min ven.

  Hvis du ikke bryder dig om kvinder i politik, så er du jo skabsislamist, for den eneste politiske bevægelse, der vil ekskludere kvinder fra politik, er de fundamentalistiske islamister.

 5. Af Jørgen F.

  -

  Fin og oplysende artikel omkring voldtægts-retsagen fra Roskilde.

  Og absolut ikke det samme indtryk man fik af detaljerne fra retssagen i Deadline forleden. Men det overrasker ikke.

  To ting, der kunne være rart at få belyst yderligere:

  -Ville der for en eller flere af de nu frikendte have været mulighed for udvisningsdomme hvis de var blevet dømt?

  -Har anklagemyndigheden allerede frasagt sig muligheden for at anke frikendelsen?

 6. Af Maria Due

  -

  Jørgen F skriver “Og absolut ikke det samme indtryk man fik af detaljerne fra retssagen i Deadline forleden. Men det overrasker ikke.”

  Nå, du mener altså, at juraprofessoer emeritus Eva Smith og formanden for dommerforeningen Michael Schöberg sad og løj for åbent tæppe, og det er du ikke forundret over.

  Jeg så som nævnt ovenfor den udsendelse og var glad for, at teenagedrengene blev taget i forsvar. At dommens præmisser ikke blev tværet ud, forstår jeg godt, man ønskede at vise lidt finfølelse, for juridisk var de involverede jo stadig børn, da den påståede voldtægt fandt sted. Det kan undre, at pigen overhovedet meldte sagen til politiet, og den korte beskrivelse i Deadline var ikke misvisende og handlede ikke om et bevidstløst offer men om en ung pige, der bevægede sig rundt i landskabet og selv var meget indladende. Alle mødre til teenagedrenge burde være taknemmelig for den dom.

 7. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jørgen F.

  “Og absolut ikke det samme indtryk man fik af detaljerne fra retssagen i Deadline forleden. Men det overrasker ikke”.

  Jeg så også Deadline – og Eva Smith fremhævede helt klart, at ud fra det, der lå til grund for dommen, så havde pressen et stort ansvar for det unuancerede billlede, der var blevet skabt.

  Og dommeren gjorde helt klart, at det var alt for tidligt, at drage nogen konklusioner, når dommen måske ville blive anket.

  Utroligt så forskelligt man kan se et TV-program som Deadline.

  P.S. Kender du de tiltaltes identitet?

 8. Af bent rasmussen

  -

  Det der skal til, for at redde Danmark og Europa fra kaos og undergang, er genoprettelse af landegrænserne, totalt stop for afrikanske og arabiske evighedsturister via effektiv grænsebevogtning, slut på favorisering af migranter og diskrimination af danskerne osv., langt hårdere straffe for vold, voldtægt og mord på sagesløse, effektiv udvisning af kriminelle asylanter, internering af terror-sympatisører, asylant-velfærdsydelserne skal ned på et minimum, for DK er nu en migrant-magnet, retskrav på boliger til asylanter, men ikke til hjemløse danskere er en skandale, der skal gøres meget mere for at stoppe importen af smittefarlige og livsfarlige multi-resistente sygdomme, arbejdspladser skal ikke tages fra danskerne og uddeles til indvandrere, som heller ikke skal favoriseres mht. førtidspensioner. Demokratiet, politiet, forsvaret, hjemmeværnet, folkekirken, folkeskolen, retsvæsnet og velfærden/sundhedsvæsnet skal genopbygges, vi skal ud af EU, der skal være mindre statslig indblanding i familielivet og privatlivet, der skal ikke hældes flere milliarder af kroner ned i bundløse huller i Afrika og Asien, indvandringsindustrien skal stoppes helt, danskernes indfødsret og førsteret til Danmark skal respekteres, de erhvervsdrivende og bilisterne/bolighaverne skal ikke plyndres med asociale afgifter, bøder og gebyrer, familiemønstret skal ikke undergraves af radikale og feministiske love og bureaukratier, de mange tusinder af juridiske/bureaukratiske svinestreger mod børn, mænd og familier skal stoppes, den evindelige feministiske hetz mod mændene skal stoppes, smadringen af infrastrukturen skal stoppes, de journalistiske skolers indoktrinering af eleverne skal slutte,
  og tvangslicensen til DR skal afskaffes.

  Der er også andet der skal ordnes, men det vil være meget naivt at forestille sig at de partier der har sendt os problemerne på halsen, kan løse dem. Der skal nye friske kræfter og nye partier på banen. De tre radikale partier, V, K, SF, S og EL er fyldt med typer der er uden realitetssans, og som er fulde af foragt for deres eget folk og land. De har holdt vælgerne for nar i årevis, og de vil fremture til det sidste.

 9. Af Jørgen F.

  -

  …nej Maria, jeg synes hverken udtalelserne om pigens ubestridelige promiskuitet eller sammenligningen om sager hvor alle vidneudsagn kunne være sande har relevans her.

  Og nej, det overrasker mig ikke med persongalleriet i Deadline den aften.

  Der udarbejdes, som jeg forstår det, pt. statistikker for voldtægtsdomme, der skal belyse om strafferammerne udnyttes som tiltænkt. Man kan desværre få den mistanke at det arbejde har fået dommerne til at sætte baren for domsfældelse højere. Det må da også gerne blive belyst grundigt og naturligvis … helt afvist.

  Vh. Far til teenagepiger

 10. Af Jørgen F.

  -

  NJH – jeg kom til at skrive dit fulde navn i et svar , vent venligst …

 11. Af Peter Bruno Holmgren Gerckens

  -

  Bent Winthers vurdering, at valget af statsminister afgøres af udlændingedebatten, er ret
  bemærkelsesværdig. At man i Danmark har modige og beslutsomme politikere, der går ind i
  en kritisk debat om de store problemer den massive folkevandring fra Mellemøsten med-
  fører for dansk demokrati, danske værdier og dansk sprog, er netop et tegn på stor styrke og
  ansvarsbevidsthed.
  Set fra grænselandet, kan Danmark og danske politikere være stolte af at være “Spitzen-
  reiter” (stå i spidsen for) , en bevægelse i befolkningen, der ligeledes er ved at vinde
  frem i Tyskland og Sverige f.eks. Den tyske samlingsregering har ellers med stor og ved-
  holdende energi, med mange usandheder om den aktuelle situation fornægtet fakta –
  de klare tegn på, at den førte politik vil kunne forandre samfundet i en retning ingen
  demokrater kan acceptere.,Nu erkender man faren for demokrati og sammenhæng
  der udgår bl.a. fra de over tre tusind moskeer, der styres og financieres fra udlandet, især
  Mellemøsten.
  Derfor er man nu ved at lægger op til en omfattende kontrol, og nogle politikere er af den
  opfattelse, at islam er en politisk-religiøs bevægelse i strid med den tyske grundlov.
  Dette pludselige skift i den politiske grundholdning sker på baggrund af befolkningens
  klare afvisning af de politisk-religiøse krav de muslimske ledere fremsætter på det seneste
  og – ikke mindst – en klar erkendelse af, at islam i sin nuværende manifestation tydeligt
  undergraver det demokratiske folkestyre og frihedsrettighederne.
  Til situationen i Danmark må det nok erkendes, at den indvandringspolitik den danske
  regering førte i 90erne var fejlagtig. Den resulterede i klar reaktion fra ansvarlig politisk
  side og i den danske befolkning. At man nu kan iagttage, at den aktuelle debat skal under-
  kendes og mistænkeliggøres med påstande om racisme og populisme, og et regulært
  personligt angreb ved tale om “vælgernes indre svinehund” – er bemærkelsesværdigt, men
  ganske sikkert uden betydning for den aktuelle folkelige modstand, hverken i Danmark
  eller Tyskland.
  Overraskende er det, at en muslimsk far benytter en fælles indsats mod pædofili, ikke
  mindst fra politiets side og pårørende, til at forsvare muslimsk kønsdiskrimination.
  Det må ses som et tydeligt tegn på, at han er presset. Og det vil muslimerne generelt være
  i de kommende år. De må være indstillet på, at konfrontationerne vil tage til i styrke og
  omfang, indtil islam i Europa viser styrke til en regulær reformation, der lægger klar af-
  stand til islam som lovreligion.

 12. Af J. Han sen

  -

  Målet helliger midlerne.
  Den yderste højrefløj ser helst at retsstaten trædes under fode.
  Således at en retssag falder ud i henhold til deres fordomme og intolerance.

 13. Af Niels Juul Hansen

  -

  indlæg i filter

 14. Af Henrik Knage

  -

  “Vi slås med at finde fodfæste” – den hænger lige i skabet, med hvad dansk politik har udviklet sig til, et internt primitivt slagsmål om, at bevare røven solidt plantet på taburetten. Det burde hedde “Vi kæmper med at finde fodfæste” !

  Slås, der er noget mennesker gør til en julefrokost, når de finder ud af, at der gemmer sig både boksehandsker, og kondomer i julebrygget, og derefter voldtager kvinder – på vej hjem.

  Kæmper – det er noget vikinger gør – vikinger de kæmper for deres skønne kællinger – men politiske plattenslagere, og medlemmer af aristokratiets højeste – har endnu engang fået lov til, at få første tur i brudesengen, på første brudenat. Socialdemokratiet burde gå ad Helvede til. Og tage de Radikale med sig i graven.

 15. Af Henrik Knage

  -

  Socialdemokratiet udstiller sig selv i en grad der får tårene til at trille, ved at sidestille kamp med det at “Slås” for fodfæste. Det er bare ikke til at tage længere. De tror de befinder sig i et internt opgør med partneren om han eller hun må forlade hjemmet – til fordel for andre.
  Kællinger og mænd de kæmper sammen, som vikinger. Politikere de slås, som

 16. Af Maria Due

  -

  Jørgen F.

  Det er trist, trist, trist, men dine piger er nødt til at lære selvforsvar, og alle er nødt til at passe bedre på hinanden.

  Heller ikke jeg synes, at baren skal hæves.

  Venlig hilsen.

 17. Af ib Olsen

  -

  Se sørines blog den 15. nov. 2015 og se pe ter bru no holm gren s indlæg 17. nov. kl. 9.28 og pre ben jen sen s indlæg om DF. Eller se snaph, 180g og den korte avis.

 18. Af ole hansen

  -

  Til det med partiernes svigt overfor danskerne, (kl. 14.33) kan tilføjes at der er alt for mange ødsle og luksuriøse projekter i gang, nu hvor velfærden og sundhedsvæsnet mv. udhules og forringes i et rasende tempo. Hvad ligner det f.eks. at ville bruge 200 milliarder kroner (200.000 millioner kr) på en Fehmern bro som sagtens kan undværes. Hvad ligner det at købe en villa til næsten tre millioner til otte hjemløse afrikanere, når man ikke vil bruge een krone på otte hjemløse danskere. Og hvad ligner det at bruge milliarder på krigsførelse i fjerne lande, når man ikke vil forsvare eget land mod angreb. At det er håbløse politikere der dominerer partierne, er vel snart krystalklart for selv de mest tungnemme?

 19. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Uffe Staulund

  “Du har gennemgående en sober stil i Berlingske Blogs, det kammer dog over for dig, når du skal beskrive dem, som du er uenige med.

  Det er synd i mine øjne, idet det tager noget af troværdigheden fra dit indlæg.

  Ultraliberal modsvarer det betonsocialist/kommunist?

  Pia Kjærsgård der grundlagde Dansk Folkeparti, som du beskylder for at være antimuslimsk og fremmedfjendsk.

  Problemet med din argumentation er at Dansk Folkeparti er landets største parti, som repræsenter 24% af vælgerne du vil dæmonisere, fordi du ikke er enig med dem”

  Jeg har svaret dig en gang, men det er tilsyneladende ‘forsvundet’ i filteret (må huske copy/paste inden jeg sender). Jeg prøver igen.

  Jeg har også respekt for din debatkultur, selv om vi ofte er uenige.

  1. For mig står de ultraliberale og betonsocialisterne på hver sin yderfløj i den økonomiske politik. Jeg deler ingen af holdningerne. Jeg går ind for den nuværende markedsøkonomi, der kombinerer kapitalisme og statens indflydelse. Jeg mener at betonsocialismen dræber det personlige initiativ – og jeg bryder mig ikke om de ultraliberales rene egoisme.

  2. Dansk Folkeparti er antimuslimsk. Det har Kristian Thulesen Dahl selv udtalt. Og når Pia Kjærsgaard mener, at parabolantenner, der vender den ‘forkerte’ vej, og andre sprog end dansk på offentlige gader skal forbydes, så mener jeg godt, at man kan sige, at hun er fremmedfjendsk.

  3. Jeg mener, at det er S, der er det største parti herhjemme, efterfulgt af DF og V.

  Pia Kjærsgaard har sagt, at DF er de ægte, ‘gamle’ socialdemokrater. Ved sidste epinionsundersøgelse fik S og DF tilsammen 47% vælgertilslutning, mens Danmarks tre borgerlige partier kun fik 27%.

  Tankevækkende.

 20. Af Jørgen F.

  -

  ….ingen skal finde sig i at baren bliver hævet 🙂

 21. Af chris barnett

  -

  Der kradses alt for meget skat ind,1000mia mens hvores kære politiker skærer ned på komunal service og skatten måski skal sættes op snart. ..Ja nu bruger de penge på at dække vinduer på svømmer hallene.Jordnøddene,det kan godt være,men husk at vores kære politiker har slosset om ,bad og mad forholdene til hvores ældrer statsborger.Selvfølelig er det en hjælpende hånd til dem med deres tro der har det svært med den Danske kulture og politiker siger at Danskene har gavne af indvandring.Jeg synes det er en baglæns trin fordi der bliver andre ting der skal justeres.In olden dags a glimpe og stocking was looked on as something shocking.

 22. Af Henrik Knage

  -

  Ja – jeg kender også der der Et skridt frem og to tilbage. Dengang hed de de idioter. Idag hedder de politikere.

 23. Af Henrik Knage

  -

  Det kan sagtens lade sig gøre, at tale med et skridt frem, og to tilbage – det har jeg gjort masser af gange, og jeg har spurgt dem om, hvorfor de ikke tager to skridt frem og et tilbage.
  Så kikker de ud i luften, går hen og køber en cykel – og kører til Berlin. Ikke kun for at køre til Berlin, men for at blive i Berlin.

 24. Af bent hansen

  -

  Nu vil politikerne købe en flytype der slet, slet ikke er færdigudviklet. Over 400 fejl og problemer gør sig gældende. Det kan nemt blive endnu en IC-4 skandale, bortset fra at disse fly nok ikke ruster, men snarere falder ned. Men det er vel netop derfor det politiske flertal vil købe dem. Politikere foretrækker jo udueligt skrammel til den højest mulige pris. Det er en vane for vanetænkerne/idioterne at købe ind på den måde. Blot se den lange, lange, lange række af fejlkøb af IT-systemer og militært materiel.

 25. Af Henrik Knage

  -

  Jeg ville slet ikke have kunnet bære, at kikke på trafikken – der kører forbi mit vindue, på den anden side af glasset, og så give andre skylden for, at jeg aldrig prøvede noget i denne verden – men kun fik nederlag. Det største nederlag i denne verden er aldrig at have haft hænderne op af lommen – og så give andre skylden for det.
  Jeg har haft tusinde nederlag i mit liv – og jeg er stolt af hvert af dem.

 26. Af bent hansen

  -

  Det rigtige valg er F 18 Super Hornet, der er et avanceret, gennemprøvet fly i aktiv tjeneste. De to andre, joint strike og euro typhoon er slet ikke færdigudviklede, og kan blive over dobbelt så dyre som F 18.

 27. Af bent rasmussen

  -

  Oveni at V og løkke vil have en Fehmern bro til 200.000 millioner kr, vil de også have endnu mere indvandring for yderligere mange tusinder af millioner af kroner. Til helvede med danskerne synes at være regeringens hemmelige mål. Dog er løkke og co. ved at være gennemskuet af mange.

 28. Af Henrik Knage

  -

  De fleste politikere de befinder sig i en subjektiv verden hvor der skal træffes valg. Og valget er at vælge mellem skellet og eller røvhul, eller vælge mellem pest, eller kolera. Uanset valget – er summen af laster givet på forhånd.
  Hvad skal vi med em?

 29. Af Henrik Knage

  -

  dem?

 30. Af Benny B

  -

  Bent Hansen
  Hornet er gammel koldkrigsteknologi, hvor imod stealth er sidste skrig.
  Stort set hele den amerikanske hær, luftvåben og flåde er ved at udskifte deres materiel med stealth technologi.
  Deres nye krigsskibe ligner ubåde og fly ufoer.
  Du har ret i muligheden for en ny ic3 skandale selvfølgelig er til stede, men amerikanere er som bekendt ikke italienere.
  Noget andet er, at det måske ville være klogest at vente lidt. Droneteknologien er i hastig udvikling og mon ikke priserne snart falder.

 31. Af Henrik Knage

  -

  nemlig konstant.

 32. Af Henrik Knage

  -

  Er der nogen der gør noget andet, end at råbe på fars flæskesteg og piske stemning op juleaften i Banemandens hus, hvor banemand smider begge sønner ud af vinduet, sammen med en vindtør kone, i bedste alder, samt den flæskesteg som ingen rødkål fik, af en simple årsag, at banemanden havde fortalt banekvinden om morgenen, at han hadede rødkål, hvorfor hun ikke købte rødkål.
  Selv om hun selv elskede rødkål, blev hun smidt ud af vinduet.

  Det er en grusom historie – men den er sand.Og jeg tør ikke fortælle den til ende, for så bliver jeg bange.

 33. Af bent hansen

  -

  Benny B Du har ret i at vi bør vente lidt, og det er rigtigt at stealth er sidste skrig. Men joint strike ligner et projekt der bare er kørt af sporet, og prisen er høj og usikker og kan skabe et stort hul i statskassen. (også F 18 kan beklædes med ikke radar-reflekterende materiale) Iøvrigt vil vi få mere sikkerhed ved at behandle Rusland pænt og høfligt, ved at melde os ud af EU og ved at lukke grænserne. Det har allerede kostet os mange milliarder at være med i den agressive politik overfor Rusland der har masser af startklare atomraketter, og som kunne hjælpe os mod de millioner af militante arabere og afrikanere der invaderer og stræber efter at erobre, overtage og afcivilisere Europa med tossegode, korrupte og kortsynede politikeres hjælp.

 34. Af ib Olsen

  -

  Ma ri a due burde forlængst have observeret at når eva smi th får så megen taletid i DR og politiken, skyldes det at hun altid er klar med en radikal, rød og venstresnoet kommentar om hvor synd det er for de kriminelle. Og landets dommere eller retsvæsnet plus politikernes flertal mener tilsyneladende at kriminalitetens og voldens ofre må man gerne håne og ignorere.

 35. Af ib Olsen

  -

  Det er ret underligt med knage, han skriver tit nogle herlige og næsten geniale indlæg først på dagen, men efter kl. to eller om aftenen, er kvaliteten til gengæld ofte helt nede i ølkælderen (?)

 36. Af alexander de beaumont

  -

  Der er grund til at råbe om hjælp fra politikerne, men hjælpen kan nok kun komme fra ANDRE end de gamle løftebrydere. DF idag er en tandløs papirtiger, og regeringen og lille lars er gået helt fra snøvsen, og er kun merkels og dansk industris skødehunde. De øvrige partier har også tabt sutten. Vi må satse på at udskifte hele “folketinget”.

 37. Af Uffe Staulund

  -

  @ Alexander de Beaumont

  Folketinget lave ikke sig selv om, hvorfor skulle det det?

  Man saver ikke den gren over, man selv sidder på!

  Folketingets medlemmerne sidder på blødepuder, som består af rimelig løn, gode pensioner og hvis man er kvik, eller har de rigtige forbindelser, en kurv med fede ben.

  Derfor skal der en revolution til, og de eneste partier i folketinget, som fabler om revolution, er venstrefløjspartierne. De vil opildne dig i Fælledsparken i dag, så tag derhen!

  Hvis Danmark var et firma, hvem ville købe os?

 38. Af Henrik Knage

  -

  Indrømmet, når Brutalis går ind ryger forstanden ud. De havde ikke andet i går henne i Fakta, end 7,7% i lange rør. Jeg kan heller ikke tåle, at være kreativ hele døgnet 🙂

 39. Af Niels Juul Hansen

  -

  @ALEXANDER DE BEAUMONT

  “Vi må satse på at udskifte hele “folketinget”.”

  Hvem er ‘vi’?

  Folketinget kan da kun “udskiftes” ved et folketingsvalg, med mindre du går ind for diktatur.

  Og husk at din stemme har samme værdi som alle andres. Hverken mere eller mindre. Det er grunden til, at der er så mange holdninger repræsenteret i folketinget.

  Ingen får det, som de selv vil have det. Det hedder kompromis. Ikke altid lige nemt, men nødvendigt, hvis man går ind for demokratiet.

 40. Af Finn Bjerrehave

  -

  Når man læser om den anmeldte voldtægt i Herfølge, og teksten gør at dette forhold aldrig kan være gratis, så håber jeg mit råb får anklagemyndigheden til at anke til landsretten, nemlig vi kan og må ikke tillade sexovergreb på forsvarsløse kvinder/piger, netop som byretten tillader.
  Arme kvinder.Finn Vig

 41. Af alexander de beaumont

  -

  Uffe, vi vælgere kan jo “ommøblere” det såkaldte folketing. Vi kunne starte med at reducere V, Enhedslisten og de tre radikale partier. Kun politikere der virkelig ønsker at stoppe fremmedindtoget og EU-fjernstyringen er værd at stemme på. V og utroværdige løkke har diskvalificeret sig selv via løftebrud.

 42. Af alexander de beaumont

  -

  Uffe, vi vælgere kan jo “ommøblere” det såkaldte folketing. Vi kunne starte med at reducere V, Enhedslisten og de tre radikale partier. Kun politikere der virkelig ønsker at stoppe fremmedindtoget og EU-fjernstyringen er værd at stemme på. V og løkke har diskvalificeret sig selv via løftebrud….

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  Filtret, gode Bent!

 44. Af Niels Peter Lemche

  -

  ALEXANDER DE BEAUMONT – 1. MAJ 2016 13:06:

  Du repræsenterer kun dig selv. Vil du lave om på tingene, kan du jo selv stille op.

 45. Af Uffe Staulund

  -

  @ Alexander de Beaumont,

  Problemet er at vælgerne ikke kan ‘styrte folketinget’, men der kan ske noget ved et jordskredsvalg, som i sin tid med salig Glistrup. Det gav voldsom genlyd, men varede ikke så længe, så havde jordskredet lukket sig.

  Vi fik DF, men der er jo bare socialdemokrater i svøb.

  Grundloven er bygget således op, at der ikke kan ske voldsomme ændringer, så som færre mand på tinge, hvilket ville være en fordel.

  Befolkningen kan nøjes med f.ex. 31 mennesker i folketinget.
  Det ville være billigere end med den nuværende Facebook afhængige Folketing.

  Ligesom du skal aflægge prøve, hvis du vil have kørekort, jagttegn og adgang til visse studier, så burde der være en adgangsprøve for folketingskandidater.

  Der burde ligeledes være regler for konvertitter, således at de ikke bare skiftede parti når det passede dem. Vi er vel oppe på 20% partihoppere.

 46. Af georg christensen

  -

  Nogen må råbe, når noget føles at være ved at gå galt.

  Dette noget kan så diskutere i tusinde år, og alligevel ingen løsning finde,

  Hvilken værdi, har så i grunden dette “noget”?.. Om det råber eller tier?.

 47. Af Henrik Knage

  -

  Ja, man kunne godt gå hen og få en lumsk mistanke om, at hele Folketinget og DR er blevet trykimprægneret med en væske, der gør dem lige så immune over for al form for fornuft, som multirisestente bakterier er over for antibiotika.

  De himler op over dansk kultur, men har endnu ikke bemærket, at den er ved at skride i svinget, i bare iver efter at imødekomme selv de mest tåbelige krav fra de nye kulturberigere fra fjerneste Mellemøsten.

  Det ser ud til, at vore politikere rider på den bølge der hedder, at det barn der volder forældrene mest smerte, også er det barn de elsker højest.

  D.v.s. at Danmarks børn bliver glemt, fordi det uartige barn kræver al opmærksomhed.

  Den står der og griner, efter min mening – så politikerne burde skride hele bundtet, de er ikke deres løn værd.

 48. Af Henrik Knage

  -

  Et eksplosivt parløb! Det må jeg nok sige. Stampe bliver flankeret af Pinoccio, og bakkes op af Jesper Jårekylling.

 49. Af Henrik Knage

  -

  Fårekylling

 50. Af jørgen mikkelsen

  -

  Indlæg 18.36/37 kom ikke på

Kommentarer er lukket.