Det nationale selvværd

Af Bent Winther 36

Der gik ikke mange timer, før politikerne reagerede. Skarpt, kontant, hurtigt. »Vi vil ikke finde os i det.« Radio24syv havde bragt historien om værtshuset Mucki Bar på Nørrebro, som har været udsat for både hærværk, trusler og afpresning fra en flok unge fyre, der hævder, at Nørrebro er sharia-område. To andre værtshuse har oplevet noget lignende. Klokken 11.00 forlangte landets justits­minister, Søren Pind, en redegørelse fra Københavns Politi. »Vi skal ikke finde os i den form for adfærd. Og det kommer de unge også til at erfare … Tremmerne venter,« skrev landets øverste anklager på Facebook.

Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), var dog kommet Søren Pind i forkøbet og havde i løbet af formiddagen talt med Københavns politidirektør, Thorkild Fogde. De to var ifølge Frank Jensen blevet enige om, »at det er totalt uacceptabelt, at unge bøller og bandemedlemmer chikanerer værtshusholdere og deres gæster på Ydre Nørrebro«. »Det vil der blive sat en stopper for!« skrev overborgmesteren og meldte samtidig sin ankomst til den forulempede Mucki Bar klokken 19.30 samme aften.

Integrationsminister Inger Støjberg (V) var denne onsdag lidt sløvere i optrækket. Først over middag fik hun på sin væg slået fast, at Nørrebro aldrig bliver sharia-zone: »Så STOP jeres hærgen, trusler og råberi!« skrev ministeren og bebudede i lighed med overborgmesteren sin ankomst til Mucki Bar senere på dagen.Da hun blev modtaget af værtsparret i Thorsgade på Nørrebro, havde den konservative leder, Søren Pape Poulsen, allerede været der med nogenlunde samme budskab. Og SF-formand Pia Olsen Dyhr havde slået fast, så ingen burde kunne misforstå det, at Nørrebro ikke er sharia-zone, og at Danmark i det hele taget ikke er en bananrepublik. Tak for det.

Ingen partier kan tåle at være »soft on muslims«, som det hedder på spindoktorsprog. Og slet ikke når det kommer til denne type kriminalitet. Og kombinationen af at udfordre dansk værtshuskultur og påberåbe sig islamisk lov i en københavnsk bydel gør naturligvis sagen ekstra sprængfarlig. Det er den lidt banale spinanalyse. Men var det en overreaktion? Svaret på det afhænger af, hvor meget man oplever, at Danmark er truet på sine grundlæggende værdier.

Det er ikke en tilfældighed, at ingen toppolitikere mødte op, da tre unge mænd i november blev koldblodigt likvideret i et hus på ydre Frederiksberg ikke mange gader væk fra Mucki Bar. Det handlede formentlig bare om et bandeopgør. Men hvis Danmark er under angreb og truet, er situationen selvfølgelig en helt anden. Så må der prompte reageres.

Men skismaet kommer især til udtryk i den himmelråbende store forskel, der er på den alvor, politikerne tillægger denne type sager, og så hvordan sagerne opfattes af dem, der er helt tæt på. »Vi anser det ikke for at være det store problem. Men selvfølgelig er det alvorligt for den enkelte,« sagde ledende politiinspektør fra Københavns Politi Allan Nyring til Berlingske om værtshusangrebene på Nørrebro. Politiet ved »nogenlunde«, hvem gerningsmændene er: Nemlig en gruppe 14-16-årige »lømler«, som »ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt«, uddybede politiinspektøren. De har hverken banderelationer eller religiøse motiver, vurderer politiet, som nu vil gå i dialog med gruppen og eventuelt føre sager.

Til Jyllands-Posten sagde Nyring, at politiet hvert år, når foråret kommer, oplever, at en lille gruppe unge skal ud og »vise sig frem«.

En lignende reaktion kunne man høre fra Anne Jelsøe, uddannelseschef på KVUC i København, da debatten blussede op om elever, som blev bortvist, efter de var mødt op med den muslimske hovedbeklædning niqab til undervisningen på et AMU-center i Lyngby. Reglen, om at det ikke er tilladt med den type hovedbeklædning, har været gældende for voksenuddannelsen i København de seneste syv-otte år og har ikke skabt problemer­.

»Vi har alverdens aspekter af multikulturelle problemstillinger samlet, men lige dét der problem eksisterer altså ikke,« sagde Anne Jelsø til Berlingske.

Vicerektor Inge Voller fra AMU-centret i Lyngby nøjedes med at konstatere:

»For mig at se er det ikke et spørgsmål om religion eller etnicitet, men om læring, da vi er en uddannelsesinstitution. Det handler om, hvordan vi skaber den bedste læring, og det mener vi, man bedst kan, hvis man kan kommunikere frit med hinanden,« sagde hun til Ritzau.

Samme mønster tegnede sig, da en række politikere ugen før skarpt kritiserede den kønsopdelte svømmeundervisning i Tingbjerg. »Total fiasko,« sagde Martin Henriksen (DF). »Et forskruet syn på køn,« skrev S-formand Mette Frederiksen. Og Marcus Knuth (V) kaldte det »fuldskændig grotesk og absurd«, mens Inger Støjberg ville overveje lovgivning imod det samt »mere drastiske beslutninger«.

De involverede i undervisningen så derimod opdelingen som en praktisk foranstaltning og et forsøg på integration. Ved at dække vinduerne til og reservere bassinet til det ene køn sikrede de, at flere hundrede muslimske piger fik lært at svømme, lød forklaringen­.

Det er ikke svært at se, at der er en værdikamp, en kulturkamp eller måske ligefrem et »sammenstød af civilisationer« i gang – overalt. Og det er heller ikke svært at se, at politikerne over en kam har valgt den hårde linje. Nul-tolerance. Jo mere kontant og hurtig reaktionen er, des tydeligere bliver det, at det er grundlæggende danske værdier, der gælder i Danmark, er ræsonnementet. Men når man ser på sprogbruget, reaktions­hastigheden og tyngden af de politikere, der udtaler sig, kan det også fortolkes helt modsat: Som krampetrækninger fra et land, som har mistet sin selvtillid.

Er Danmark truet? Af hærværksmænd og pengeafpressere på Nørrebro? Af kvinder, som slører sig til? Af forældre, som forbyder deres piger at bade i bassin med drenge? Ja, vil nogen sige. Andre vil feje det af banen som petitesser. Sådan har fronterne stået i mange år. Men hvilken virkning har de voldsomme reaktioner fra de folkevalgte på vores danske selvforståelse?

Måske er samfund ligesom mennesker. Man bliver nødt til at have en vis portion selvtillid og tro på egne evner, råstyrke og egne værdier for at kunne oparbejde en nødvendig modstandsdygtighed. Mennesker med dårligt selvværd reagerer ofte voldsomt, nogle gange overilet og ofte eksplosivt, hvis nogen vover at sætte spørgsmålstegn ved deres personlighed eller generelle værdier. Det gør dem angste.

Når to topministre, en overborgmester og to partiformænd i løbet af en formiddag lover bål og brand over en gruppe utilpassede drenge, der smider sten gennem ruder og råber sharia på et værtshus på Nørrebro, ligner det mere mangel på overskud og national selvtillid end det modsatte. Og et angstfyldt samfund uden tro på egen styrke og egne værdier kan på længere sigt næsten ikke andet end at gå til grunde.

Danmark er blevet et rigt og stærkt samfund på grund af besindige politikere, som ikke lader sig kyse, fordi de tror på styrken i det, de tror på.

 

36 kommentarer RSS

 1. Af Hul igennem?

  -

  Bare vent til du selv får smidt brosten gennem vinduet og dækkene skåret op på din bil. Når du bliver truet på vej til arbejde og generet i dit arbejde.
  Og det fordi du lod stå til, som du lader stå til med dette indlæg.
  Så tror jeg du ændrer din mening.
  mvh

 2. Af Lars Kristensen

  -

  Forklar hvorfor disse islamister skal regere i Danmark. Det er ikke danskere. Det er personer der har påstået de er “flygtninge” og som myndighederne har givet asyl og sendt regningen videre til skatteyderne.

  Forklar hvorfor skatteyderne og danskerne skal efterleve disse kolonisters kulturelle adfærd.

  Forklar hvorfor de ikke er sendt tilbage til deres hjemlande.

  Forklar hvorfor medierne igen og igen agerer mikrofonholder for islamisterne og deres halalhippievenner i det danske samfund som lever af disse migranter.

  Migranterne lever af skatteydernes midler som kanaliseres ud i offentlige institutioner eller såkaldte “firvillige organisationer”.

  Medierne er også fyldt med journalister og redaktører der stemmer på venstreorienterede partier og som lever af skatteydernes penge. De er dermed blevet en del af systemet og de er kollegaer til disse migrantprofessionelle.

  I Sverige er der 55 områder politiet har mistet kontrollen over.

  Der er ikke kontrol over grænserne og 15 år efter 9/11 har islamisterne stadig frit spil i Danmark og giver råd til den radikale borgmester i København.

  Kan Berlingske forklare det?

 3. Af Niels Larsen

  -

  Så længe vi ikke kort, kontant og officielt fortæller disse muslimer, at islam ALDRIG – A-L-D-R-I-G – får indflydelse på den førte politik, det offentlige liv og vore sæder og skikke, så længe vil deres vanvittige herrefolkementalitet vedblive at vokse.

  Vi skal ophøre med at tage hensyn til deres religion og kultur – og vi skal åbent modarbejde de størrelser.

  Alle kulturer er ikke lige gode og den mellemøstlige kultur er vores stærkt underlegen. Det samme gælder deres religion.

 4. Af Lars Kristensen

  -

  Bemærk skribentens italesættelse….

  …”integration”……

  Der tales om om personer der opholder sig i Danmark, men opfører sig som om det er talibanland.

  Mener skribenten Danmark skal omdannes til et islamisk land og danskerne ikke har retten til eget land?

  Hvad med om disse personer blev sendt hjem til de områder hvor de også holder ferie – så var problemet løst.

  Er det islamistenerne der skal bestemme og omdanne Danmark til et muslimsk land?

 5. Af ole hansen

  -

  Danmark ER et truet samfund i hastig opløsning. Den enkelte sag, episode, hændelse, skandale eller forbrydelse kan måske virke ret ubetydelig, men at Titanic-Danmark er ved at synke, er der ingen tvivl om. For overalt pibler syge og ildevarslende fænomener og tendenser frem.

 6. Af Lars Kristensen

  -

  Bor Bent Winther hos de unævnelige eller i en friværdighetto med flekslån og bekymring for Brexit?

  Til sammenligning:

  Peter Aalbæk:

  »Blandt de kunstnere, jeg kender, er der generelt ingen sammenhæng mellem alt det, de siger, og hvordan de lever og eksekverer deres eget liv. Der er tale om store fortællere og små mennesker. De mener og skaber ting, men de er ofte uden afsæt i virkeligheden. De vil alle sammen have en bungalow i Charlottenlund, men flygtningene skal bo i Avedøre. De sender deres børn på Bernadotteskolen, hvor der ikke går en eneste perker, og de kunne aldrig drømme om at have én boende selv … Det er i orden at have en mening, men mange burde få begge fødder på jorden og se på egen matrikel. Få bor racevenligt og økologisk, og indimellem drømmer jeg da om, at de kunne lukke røven«

 7. Af Svend Jensen

  -

  Alle medier flyder over med beretninger om de indtrængende muslimske folkeslags gøren og laden i landet. Man skulle tro, at Danmark havde problemer nok i forvejen. Hvorfor skal vi belemres med mennesker fra en kultur, der er os totalt fremmed samt fjendtlig indstillet.
  Danmark trænger til en folkeafstemning her og nu, der én gang for alle afgrænser hvor meget vi skal tåle af os uvedkommende folkeslags sociale og religiøse problemer.
  Alle siger, vedkender sig og accepterer, at der en øvre grænse for antallet; men ganske få vil give et bud på det. De fleste går imidlertid altid ind for, at der altid lige er plads til 10000 utilpasbare unge drenge mere; altså pølsesnak. Dette hykleri skal stoppe inden det er for sent og vi skal gå over til den østrigske model snarest. Vores nationale selvværd er i farligt spil!

 8. Af Niels Peter Lemche

  -

  Bent Winther,

  Man må da sige, at du fik din tese bekræftet, for mage til samling ængstelige mentale krøblinge som dem, der optræder her på din blog skal man da lede længe efter. Tænk at man har så lidt tiltro, at det man gerne vil stå for, skal overleve. Hvordan skal man dog overhovedet finde ud af, hvorledes diskussionen med nye indflydelser skal foregå, når man overhovedet ikke har andet svar på udfordringen end “skrub af”?

  At man så til daglig sandsynligvs for længst er i gang med integrationen, er en anden sag. Hvad spiser disse stakler, Hul (i hovedet) igennem, Lars Kristensen, osv. i løbet af denne mandag? Danskproducerede, danske retter? Der skulle ikke gemme sig en lille pizza et eller andet sted? Eller lidt sjove krydderier til at spice en dansk ret op? Hvad har de på, dvs. hvor kommer tøjet fra? Bomuld, vist ikke pæredansk, vel? Importeret tøj fra fabrikker i Tailand? Vi er i fuld gang med integrationen i det globaliserede samfund, men drømmer løs om det, vi tror, var engang.

  Og det her vil om et øjeblik blive udlagt som foragt for vor egen kultur, danskfjendtlighed, fornægtelsen af vores nationale arv, osv. Men de arme mennesker, jeg nævnte her og deres venner har jo desværre overhovedet ikke midler til at udtrykke, hvad ‘danskhed’ faktisk er for en størrelse.

  Så de er i virkeligheden sørgelige repræsentanter for et samfund, der i mere end tusinde år (sandsynligvis meget længere: Eigtvedpigen er fra Schwarzwald, forlyder det) har trivedes i samklang med kulturerne omkring os.

  Jeg kan også ligefrem forestille mig, hvordan Hul i hovedet vil stå nede ved bredden, når vikingeskibet kommer hjem fra ledding, og råbe: “Kan du få alle de der fremmede kællinger væk! Dem vil vi ikke have i vores Danmark!”

 9. Af Hul igennem?

  -

  Jeg spiser ikke kamellort.
  Det er der nok der har gjort og stadig gør så det lugter ud af munden.
  Velbekomme.

 10. Af Lotte H

  -

  Det er rigtigt, at de enkelte episoder får stor opmærksomhed. Dette kan være udtryk for at man føler sig overdrevet truet af nogle småtterier. Men omvendt kan det også være et udtryk for, at den enkelte episode ses som et eksempel på noget større.

  På samme måde har man hørt det argument før: At hvis man bare har selvværd, så kan man også tåle alt muligt. Men man kan igen lige så godt vende det om og hævde, at selvværd gør en i stand til ikke at finde sig i alt muligt.

  Jeg synes faktisk det er OK at tage fat i eksemplet. Og et udtryk for “selvværd” at sige nej. Det er ikke automatisk hetz eller paranoia, blot fordi ministeren ikke også møder op til bandeopgør. Der er konflikter, og man er nødt til at tage dem, frem for at lade være.

 11. Af J Støvring

  -

  B. W skriver at politikerne reagerede ” skarpt, hurtigt og kontant”.

  Jeg er faktisk uenig. Det eneste der skete var at politikerne udtalte sig skarpt, hurtigt og kontant.

  Og det er et tiltagende problem: kløften mellem alt det der siges – og fraværet af reel handlekraft og lederskab.

  Jeg er enig med B. W i at et samfund skal turde stole og tro på egne værdier.

  Men hvilke værdier er det så vi har i DK??

  Det er der efterhånden mange der ikke ved – det er blevet uklart.

  Man fornemmer at det er mere væsentligt at forsvare retten til at forsøge at nedbryde de danske værdier – end at forsøge at bevare dem.

  Mine bedsteforældre satte en ære i at klare sig selv og være lovlydige og ordentlige samfundsborgere.

  I mine børns generation – og også i min egen – er det fremherskende at man ikke sætter en ære i ret meget.

  Ordentlighed er et glemt begreb, og at være en nasserøv er nu blevet til et spørgsmål om at der er behov for mere velfærd.

  Det er blevet moralsk forbudt at stille krav til et samfunds borgere om at opføre sig ordentligt, prøve at undlade at ligge nogen til last( herunder samfundet) og at indordne sig under både de skrevne og uskrevne love.

  Så jeg er desværre uenig i at politikerne reagerer – de udtaler sig blot.

  Der er dog et kæmpeværdiskred.

  Tingene bliver vendt på hovedet.

  Tåbelige diskussioner om eks Levakovic.

  Problemet er jo mest af alt at der gik alt for lang tid inden han fik en udvisningsdom.
  Havde han blot fået den mange år tidligere – præcist og konsekvent, havde DK ikke stået i denne tåbelige situation.

  Forsvaret for de danske værdier som det foregår nu er blevet kontraproduktivt – og vi kommer til at beskytte alt det vi faktisk har kæmpet for at slippe af med.

 12. Af Hr. J Ha n sen

  -

  Er Danmark truet? Af hærværksmænd og pengeafpressere på Nørrebro?
  Skriver Bent Winter.

  Nej.
  Danmark er truet af at befolkningen er frygtsomme, uden selvtillid og fyldt med mindreværdskomplekser.
  Hvis eller kommentatorerne er typisk danske.
  Hvad de forhåbentlig ikke er.
  Ellers er Danmarks muligheder for at bestå stærkt begrænsede.

 13. Af Lotte H

  -

  PS:
  Husk nu at skelne mellem kritik af bestemt adfærd og kritik af befolkningsgrupper. Det sker igen og igen, at når en adfærd kritiseres, gøres det til en fortælling om at en hel befolkningsgruppe er særligt forfulgt. Dermed bliver det umuligt at kritisere ting, som det er relevant at kritisere, uden at det gøres til et spørgsmål om race, minoritetsforfølgelse osv.

  BW skriver, at “ingen partier kan tåle at være »soft on muslims«”. Og dermed er han også med til at gøre det til et spørgsmål om “majoriteten mod alle muslimer”. Men i ingen af de eksempler han nævner, er muslimer som gruppe kritiseret.

  Stop nu med at blande tingene sammen, for det stækker relevant kritik og skaber en fortælling om modsætning mellem befolkningsgrupper, hvor det i virkeligheden handler om fx adfærd, ligestilling eller kriminalitet.

 14. Af Walter Steffen Nielsen

  -

  Er det blevet bedre i Tingbjerg efter 2014? http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/indvandrer-bander-bruges-som-sharia-taeskehold/5341201

 15. Af J. Han sen

  -

  Er Danmark truet? Af hærværksmænd og pengeafpressere på Nørrebro?
  Skriver Bent Winter.

  Nej.
  Danmark er truet af, at befolkningen er frygtsomme, uden selvtillid og fyldt med mindreværdskomplekser.
  Hvis eller kommentatorerne er typisk danske.
  Hvad de forhåbentlig ikke er.
  Ellers er Danmarks muligheder for at bestå stærkt begrænsede.

 16. Af Anders Munch

  -

  Niels Peter Lemche nu svarede du mig aldrig i den anden blog, sikkert fordi du er sat fuldstændig til vægs af den videnskabelige sandhed! Men i det mindste så indrøm det, du skal da ikke bare prøve at irettesætte mig, og når jeg så viser med al tydelighed, at jeg har ret, så bare stikke halen mellem benene og lade som om du vandt den diskussion! Kujon!

  Så er barnet en blanding. Jeg har overvejet og er åben overfor at få børn med en kvinde af en anden race. Ligesom der kan ske for meget indavl i hundeavl kan der også ske det med menneskeavl, bare se på Færøerne. Som en meget hvid mand ville det sikkert ikke skade hvis jeg valgte at udavle en smule, så kan mine sønner og døtre få børn med hvide. Pas på du ikke forveksler racisme med nazisme. Ideen om at den “hvide mand” er andre racer overlegene er for længst blevet videnskabeligt punkteret. Men ligesom den hvide mand ikke kan opretholde japansk kultur, grønlandsk kultur, masai kultur osv. så er ideen om, at andre racer og etniciteter kan opretholde Nordeuropæisk kultur totalt retarderet. Selvfølgelig kan de ikke det. Nu vil nogle så mene at nordeuropæisk kultur fortjener at uddø, fair nok, men gider i, i det mindste, erstatte det med noget bedre?

  Alle hunde er også samme race og kan uden problemer avle. Du vil dog finde en smule forskelle i mentaliteten på f.eks en labrador og en doberman. Du vil også finde forskelle i kropsbygning og ydeevne. Nogle hunde er avlet til at klare sig i koldt vejr året rundt, andre i et tempereret klima og andre igen til et varmt klima.

  Den hurtigste hund i verden er en Greyhound. Du kan ikke avle en Greyhound med nogen anden hunderace og få en hurtigere hund. Du kan udavle og få en sundere hund, både fysisk og mentalt. Blandingshunden vil mangle de følgesygdomme og mentale skævheder som følger med en Greyhound, men den kan aldrig blive hurtigere.
  Hvornår var der sidst en hvid mand, der vandt et 100 meterløb?
  https://www.youtube.com/watch?v=-Kv_VmSizrA

 17. Af Lars Kristensen

  -

  Og så var der nogen der lukkede Hr, Lemcke ud – intellektuelt lavstammet som Medina.

 18. Af peter jensen

  -

  Danmarks og danskernes fremtid ser sort ud. Regeringen snakker, men in va sionen fortsætter, på få måneder er yderligere ca. 85.000 migranter kommet ind, de fleste dog uden at blive registreret. Landegrænsen mod syd er 65 km lang, men kun 10 km bevogtes, og endda ikke hele tiden. Lars løkke regeringen har tildelt migranterne større rettigheder end danskerne. Regeringens og folketingets politik er rødradikal, hovedløs og ekstremt kortsynet. Det ender med rædselsfulde tilstande overalt inden to eller fem år.

 19. Af peter jensen

  -

  Regeringen bruger også løs af penge som den ikke har. Den vil bruge 200 milliarder på en bro til Tyskland, en Fehmern bro der sagtens kan undværes. Den vil bruge op mod 100 milliarder på fly, selvom de 50 milliarder kunne spares ved at købe F-18 Super Hornet. Den vil afsætte yderligere mange milliarder på yderligere indvandring. Da den ikke har pengene vil den tage dem fra skatteyderne, boligejerne, lejerne, pensionisterne, de arbejdsløse, de hjemløse og de gamle. Og hospitalerne, hæren, flåden, hjemmeværnet, skolerne og forældreløse eller syge børn vil blive ramt af endnu flere forringelser.

 20. Af peter jensen

  -

  Vi må prøve at forstå det, selvom det er svært, fordi det opleves som vanvittigt eller naturstridigt. Men politikernes og journalisternes flertal går ind for totalitær og rød ideologi, og de vender den kolde skulder til folket, som de betragter som stemmekvæg/malkekvæg/slagtekvæg. Hvis vi ikke kommer ind på en anden kurs, ender det med bankerot, endeløse ulykker og det danske folks undergang.

 21. Af Lars Kristensen

  -

  Lukningen af Balkanruten har indtilvidere stoppet massebølgen af migranter.

  Det kan vi takke Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og andre lande der gik imod Merkel og EU for.

  Herhjemme har vi en statsminister der lovede straksopbremsning og så få måneder efter lover danskerne 100.000 muslimer.

  I øvrigt fra BT om i dag.

  “Svenske brandmænd tør ikke rykke ud: ‘Lovløse’ bydele plages af brande og stenkast”

  Følger man med i de ikke-censurerede medier i Sverige og blogs er det næsten daglige forteelser sammen med overgreb på svenskere. Vold, voldtægter, overfald, indbrud + islamisme.

 22. Af Svend Jensen

  -

  @Niels Peter Lemche – 16. maj 2016 11:49
  “…for mage til samling ængstelige mentale krøblinge som dem, der optræder her på din blog skal man da lede længe efter. Tænk at man har så lidt tiltro, at det man gerne vil stå for, skal overleve. …”

  De ængstelige mentale krøblinge tilhører en nation, der har frembragt flere Nobel-pristagere end alle muslimske lande tilsammen. Krøblingenes forfædre må have haft så lidt tiltro til egne evner, at de i vikingetiden måtte nøjes med at erobre Skandinavien, England, Nordfrankrig og Nordtyskland. En af de mulige mentale krøblinges forgængere, Niels Bohr, blev desværre kun fader til kvantemekanikken; han var ikke klog nok til også at opfinde relativitetsteorien. Dumme bange Niels!
  Mon ikke dagens indvandrerproblem snarere er dette: Hovedparten af indvandrerne er rystende overflødige for Danmarks overlevelse; de er afgjort i vejen for en naturlig udvikling. Kun arbejdsgiverne og godhedssegmentet er mere glade for indvandrerne end for danskerne; de førstnævnte kan altid bruge løntrykkere (betalt af andre) og de sidstnævnte har altid brug for følepornografiens mentale krykke (betalt af andre).
  Husk at Danmark stadigvæk er en suveræn nation. Danske vælgere kan, om de vil, når som helst stemme landet ud af EU’ overstatslige bureaukratiske kleptokrati og afvise de konventioner som på sigt vil forårsage udskiftning af hele det danske folk med fjendtlige folkeslag.

 23. Af peter jensen

  -

  Når man hører på hvad ze nia, jel ved, sti ne b, zor nig og n p l og lignende typer har at sige, opdager man hurtigt at de siger og mener det samme. De mener at ubegrænset indvandring, islamisering og EU-diktater er vejen til et beriget, humanistisk og lykkeligt samfund. De er totalt blinde og døve overfor alle de mange negative konsekvenser der rer, overfor alle historiske erfaringer i over 100 lande, og de ignorerer også hvad der allerede er sket af nedskæringer, ulykker og forbrydelser i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og Grækenland osv.

 24. Af peter jensen

  -

  Når man hører på hvad ze nia, jel ved, sti ne b, zor nig og n p l og lignende typer har at sige, opdager man hurtigt at de siger og mener det samme. De mener at ubegrænset indvandring, islamisering og EU-diktater er vejen til et beriget, humanistisk og lykkeligt samfund. De er totalt blinde og døve overfor alle de mange negative konsekvenser der er kommet frem, overfor alle historiske erfaringer i over 100 lande, og de ignorerer også hvad der allerede er sket af nedskæringer, ulykker og forbrydelser i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og Grækenland osv. Og yderligere tillader deres uvidenhed og manglende fatteevne dem at være så arrogante, at de kalder dem som ikke mener det samme som de selv, for mentale krøblinge, putin-agenter, racister, fascister, kujoner, landsbytosser og undermennesker.

 25. Af Mehmet Sami Gür

  -

  DER ER HVERKEN DEMOKRATI ELLER YTRINGSFRIHED, MEN DER ER DESVÆRRE DOBBELTMORAL, HYKLERI, URETFÆRDIGHED, FORSKELSBEHANDLING OG MODSIGELSE I DAGENS DANMARK!

  Endnu engang så vi, at der hverken er demokrati og ytringsfrihed i Danmark med diktator ministeren Inger Støjbergs politiske teaterforestilling!

  Hvor demokratisk er det at vælge to uskyldige anden etniske og ‘anderledes udseende’ unge mænd blive udsat for fordømmende og uvidende verbale overfald af en folkevalgt minister?

  Hvad har disse unge mænd med de såkaldte og for iøvrigt ’selvopdigtede’ hændelser i værtshusene på Nørrebro at gøre? Hvorfor vælge dem tilfældigvis som offer mål og skydeskive? Hvis en folkevalgt minister kan finde på at agere så barbarisk og vandalagtigt som hun jo har gjort, hvad vil resten af befolkning i samfundet ikke finde på at gøre, når de ser og betragter et yderst dårligt eksempel som Inger Støjberg?

  Ikke nok med det, så sender hun to af sine korrupte betjente efter forbipasserende uskyldige (etniske danske) piger med bøde til følge, fordi de har ytret sig frit og demokratisk overfor Inger Støjberg og hendes rædselspolitik ved at kalde hende en “fascist”!

  Dvs. Inger Støjberg og typer som hende må sige og gøre alt hvad de har lyst til, når det drejer sig om Islam og muslimer, men så snart folk kritiserer Inger Støjberg og andre som deler hendes syge tankegange og synspunkter, så skal de fængsles og holdes på kæften!

  Men er det ikke dobbeltmoralsk, hyklerisk, uretfærdigt, udemokratisk og en modsigelse i et land som Danmark, når man behandler andre på den måde? Hvad er forskellen mellem hende og diktatorerne? Og hvad er så forskellen mellem Danmark og slyngelstaterne i verden? Hun (Inger Støjberg) aner ikke en pind om hvad de to unge mænd er igang med – nemlig med en uddannelse, og alligevel kan hun finde på at piske dem med hendes grimme, ulækker og nedværdigende stemme!

  Sagen med værtshusene på Nørrebro er opdigtet af eliten i Danmark og er et godt eksempel på endnu en hetz kampagne mod det muslimske mindretal!

  Inger Støjberg skal være glad for jeg ikke var en af de to unge fyre, ellers kan jeg love hende for hun ville med al sikkerhed få en ordentlig omgang (verbalt) modsvar fra en ægte faglært tyrker! Så meget, at hun ville føle sig gjort til grin og virkelig lamslået i hendes verbale propaganda som aldrig før i hendes liv!

  Det seneste eksempel af en dårlig, skandaløs og latterlig minister viser os Danmark så småt blive omdannet til et hemmeligt kommunistisk-fascistisk politidiktatur.

  STØJBERG! Forklar os lige hvad der sker for din voldelige og psykopatiske asylchef?!

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  MEHMET SAMI GÜR – 16. MAJ 2016 16:03: Du må ikke kalde madammen fascist, for hun ved nok overhovedet ikke, hvad ordet betyder. Hvis du sagde, at hun er en dum kæll…., så kommer du sagen meget nærmere.

  I øvrigt kunne det jo lige så godt være en narkobande, en motorcykelbande, eller lignende der på Nørrebro. Vi har haft tilsvarende sager længe før, indvandring og fremmedhad blev et problem.

 27. Af Benny B

  -

  Så er jødehaderen Niels Peter Lemche igen på banen med tilsvininger af fredelige Danskere, der er urolige for deres lands fremtid.
  “samling ængstelige mentale krøblinge ” kalder han dem, der vil beskytte landet mod sharia og terror.
  Igen og igen er han på samme hold som islamisten Mehmet Sami Gür.

 28. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Til Niels Peter Lemche:

  Kære Niels

  Hvad bliver det næste træk?

  Tror og stoler eliten og middelklassen virkelig på, at disse bøller gør det for deres egen religion? Hvor troende er disse bøller mon? Måske ikke en centimeter!

  Skal man så generalisere så hårdt og dumdristigt, hver gang et par halvhjernede idioter gør noget forkert? Mennesket er også skabt til at lave (dumme) fejl – sådan er mennesket! Skal man så straffe et barn, hver gang det har sagt noget forkert og dårligt…?

  Udviklingen i den politiske debat og i samfundet går ikke ad den rigtige vej, og desværre bliver den værre og værre takket være vores politikere, medier og den intellektuelle elite. Hvis det dårlige forhold mellem majoriteten og minoriteterne fortsætter som det gør nu, så er jeg bange for vi ender som 90’ernes Balkan region, forhåbentlig ikke i samme omfang og facon, men nogenlunde de samme tilstande…!

 29. Af Hul igennem?

  -

  Islamistterroristnazistfascist kan du selv være! Æv bæv!

 30. Af Else Marie Arevad

  -

  Man skal ikke bagatellisere forsøg på afpresning. Den slags skal tages i opløbet, ellers kommer det ud af kontrol. Det er politiets opgave at finde ud af, hvem der står bag.

 31. Af Niels Juul Hansen

  -

  Tak, Bent Winther!

  Godt at se en redaktør, der kan bevare det kølige overblik.

  Med hensyn til utilpassede rødder, så lytter jeg også hellere til (nær)politiet på Nørrebro end på de mange politikere, der kun er ude på at promovere sig selv – og føre ren signalpolitik.

  Vejrhaner og populister af allerværste slags.

 32. Af Torben Laursen

  -

  Danskere , lig med børn af 68-generationen , der ødelagde alt i det danske samfund, har nu også børn – lig med curling-børn- og 68-generationen har sørget for at skolevæsenet er umuligt. Jeg har seks børnebørn og ikke én af dem ved noget-som-helst om hvad der sker i verden. De lærer at vi – vi der beskytter – eller prøver- er “rascister” og kan ikke “lide de andre farvede” o.s.v. – HVEM LÆRER DEM DET-ANDRE END SKOLEN og desværre også curling-forrædderne.
  Danmark er FÆRDIG slut. Og lige nu tager mutti-Merkel tl Erdogan og laver nye aftaler for Eu , der endda lader tyrkere få åbent visum m.m. Samtidig har både republikanere og såkaldte demokrater i USA sagt at NU GIDER DE OG VIL DE IKKE HJÆLPE EUROPA, ,mere når vi jo ikke selv kan lukke dørene for det nye overfald der sker hver dag og som naturligvis giver en ny krig i Europa – fremkaldt af de “åh-så vidunderlige, kulturelitefolk , der i dag jo er – desværre lig med rene “landsforræddere. Hvis jeg havde penge nok, så rejste jeg med mine børn og børnebørn væk i morgen.

 33. Af Niels Larsen

  -

  @ Lemche

  Det har intet med ængstelighed at gøre.

  Det har derimod alt med en afgrundsdyb foragt for alt, hvad der stinker af islam at gøre og en total afvisning af den sataniske ideologi.

  Jeg kan kun tale for mig selv, men der kan jeg sige, at jeg aldrig vil acceptere, at islam har bare den mindste smule indflydelse her i mit civiliserede land. Den skodideologi hører til i barbariske lande som dem, vi kender i Mellemøsten.

  Og jeg så meget gerne, at samtlige muslimer med fremmed baggrund blev smidt ud af landet.

 34. Af peter jensen

  -

  Man kan nemt konstatere at løkke slet ikke er borgerlig, til højre, dansksindet eller social. Han er bare skabsradikal. Hans løfte om straks-stop for mere indvandring var kynisk valgflæsk, og intet andet. Hans troværdighed kan ligge på et sted på størrelse med et lille molekyle. Det samme gælder mange andre politikere. Og de fleste modsiger sig selv, som f.eks de radikale der på samme tid arbejder for kvinders bedre vilkår og for islamisering og brutal undertrykkelse af kvinder. Eller tag enhedslisten der påstår at den kæmper for bedre social velfærd til svage, marginaliserede og syge danskere, samtidig med at den ønsker endnu flere milliarder kroner overflyttet til migranterne. INDVANDRINGSUDGIFTERNE HAR ALLEREDE HALVERET VELFÆRDEN M.M., men det rager enhedslisten (og Venstre m.fl.) en høstblomst.)

 35. Af P Christensen

  -

  Ydre venstrefløj/kommunisterne har for længe fået lov at lave landsskadelig, negativ synergi i Danmark sammen med sine ideologiske totalitære brothers-in-arms, islamisterne.

  Samtidig har førstnævnte slugt kæmpe-kameler ved stiltagende at acceptere sidstnævntes
  fascistiske kvindesyn.

  Alt dette søges som sædvanligt ubehjælpsomt bortforklaret ved at udnævne kritikere til racister,
  facister, mentale krøblinge, frygtsomme og andre rablerier.

  At kommunismens, islamismens og nazismens fællesnævner og fundament er den totalitære demagogi fornægter sig ikke.

Kommentarer er lukket.