Glem højre-venstre: Det er Danmark mod verden

Af Bent Winther 138

Daham Al Hasan skal føres sammen med sine 17 børn… i Esbjerg. De er hans et og alt. Og i den vestjyske by er der nye elever nok til en ekstra modtageklasse, hvis Al Hasans børn ellers kommer. For den syriske familiefar skal selv betale deres rejse herop, og det er der ikke penge til lige nu. Han har fået børnene med tre forskellige koner og har valgt at blive familiesammenført med den ene af dem. Skal kone to og tre også til Esbjerg, må de selv flygte hertil.

Eksemplet er ekstremt. I gennemsnit søgte syriske flygtninge sidste år om familiesammenføring med 1,4 familiemedlemmer. Men det rokker ikke ved, at det er tilfælde som Al Hasans, der er med til at fjerne opbakningen og legitimiteten i den danske udlændingepolitik. Det er svært at forstå.

Mens historien cyklede rundt i medierne og skabte forargelse i alle afkroge i landet, reagerede Venstres integrationsordfører, Marcus Knuth, ved at kalde arrangementet for »helt grotesk«. Martin Henriksen (DF) kaldte det for »det glade vanvid«, og Dan Jørgensen (S) fandt ordene »grotesk« og »helt urimeligt« frem. End ikke de tre partier, som i dag tegner udlændingepolitikken i Danmark og sammen med andre partier har lagt navn til det seneste års stramninger, vil kendes ved systemet, som det fungerer. Hvordan skal alle andre så kunne gøre det?

Al Hasan har angiveligt et klokkeklart krav på sin omfattende familiesammenføring, fordi menneskerettighederne, som Danmark har underskrevet, siger, at alle har ret til et familieliv. Men for det store flertal både i Folketinget og i befolkningen er arrangementet »grotesk«, »vanvid« og det, der er værre. Et tydeligt tegn på, at de internationale konventioner og aftaler ikke længere har nogen legitimitet. Og når socialdemokraten Henrik Sass Larsen vil sætte et loft over, hvor mange asylansøgere, Danmark skal modtage – og hellere 1.000 end 10.000 om året – så er det et eksempel på det samme. Et loft kan i dag ikke lade sig gøre, fordi Danmark har underskrevet flygtningekonventionen, som siger, at alle, der kommer til den danske grænse, har ret til at søge asyl. Det er formuleret, så det ikke er til at misforstå. Alligevel foreslår S-grupeformanden det. Og når integrationsminister Inger Støjberg (V) kategorisk afviser, at Danmark tilslutter sig et nyt europæisk asylsystem med tvungne kvoter, selv om det synes at være den eneste vej til at genoprette den skibbrudne Dublin-forordning, så er det mere af samme skuffe. Og når Dansk Folkeparti vil indføre permanent grænsekontrol…, og sådan kunne man blive ved.

De politiske fronter i udlændingepolitikken i Danmark går ikke længere mellem partierne – hvis man for et øjeblik ser bort fra de Radikale. Fronterne går mellem Danmark og verden, mellem Danmark og menneskerettighederne, mellem Danmark og EU, mellem Danmark og de konventioner, vi har underskrevet. Rød mod blå, højre mod venstre er afløst af ude mod hjemme, København mod Bruxelles.

Flygtninge og migranter ankommer ikke længere i tusindvis til de græske øer og efterlader deres orange redningsveste og usikre gummibåde på stranden. Der er sat en prop i hullet, og i EU mener man, at der er ved at være styr på situationen. En million flygtninge og en mildest talt usikker krisehåndtering senere er situationen den, at det politiske landskab i Europa er grundlæggende forandret. De forpligtende samarbejder – om det er i EU eller i FN – mangler opbakning i foruroligende grad. Og der tegner sig det samme billede i næsten alle toneangivende EU-lande.

Det er svært at forestille sig, at de regeringsbærende partier i Danmark og EU kan leve med, at det internationale samarbejde ikke længere har legitimitet. Derfor er der reelt kun to veje at gå. Enten at skabe den ved konsekvent at agitere for, at EU, menneskerettigheder og FN-konventioner er nødvendige. Det er det, formand for Europabevægelsen Stine Bosse og EU-professor Marlene Wind gør. Tiden til det synes dog for længst at være forpasset. Den anden vej er at reformere de internationale strukturer, omskrive mennes-kerettighederne og flygtningekonventionen og gøre EU til en mindre magtfuld spiller, så der igen kan skabes legitimitet, opbakning og et liv efter flygtningekrisen. Det vil til gengæld være at smide håndklædet endeligt i ringen i forhold til den bølge af populisme, der skyller ind over Europa. Et satanisk valg.

 

138 kommentarer RSS

 1. Af Lars Kristensen

  -

  TORBEN LAURSEN – 28. MAJ 2016 19:48

  Debatterer ikke med Hr. Lemcke der blot er en stakkel som sviner andre debattører og danskere generelt.

  Ser i medierne, at en afghaner er blevet dømt i Tyskland for kulturberigelse af en tysk kvinde der ville hjælpe “flygtninge”

  “German Woman Offers Migrant A Room In Her Apartment, Migrant Sexually Abuses Her”

  Intet i de danske medier, som heller ikke om dagens optøjer i Calais mellem sudanske og afghanske migranter.

  Føderalister i Danmark må være meget ensomme når de sidder og gemmer sig bag siderne i Politiken og ikke forstår hvilken hverdag der er udenfor.

  Daglige overgreb fra migranter, EU som truer mod lande der ikke makker ret. Det kan blive en varm sommer. Iøvrigt overtager Slovakiet EU formandsskabet og de vil ikke have en eneste muslimsk migrant.

 2. Af Lars Kristensen

  -

  Se også:

  freiezeiten.net/

  De danske medier er en stor kulturradikal suppe. Luk dog alle aviserne. Om det er Politiken, Berlingske eller JP. Samme kulturradikale sump med usandheder og total fravær af kritisk journalistik.

 3. Af Maria Due

  -

  Lemche, du skriver pr. automatik, at jeg har misforstået alting, og for en uges tid siden skrev du også. at jeg er dum. Egentlig kan jeg slet ikke forstå, hvad du laver her, og hvorfor du skriver om “vi”, for du udvandrede jo for mere en ti år siden til et andet land, hvor du hellere vil bo, og hvorfor blander du dig ikke i stedet i dit nye lands forhold i stedet for at puste dig op til, at du skal opdrage dine tidligere landmænd. Nej, jeg har ikke misforstået noget, du er snart ligeså forstyrret som ham med de mange falske navne.

 4. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Højre eller venstre-partierne ! ” –Vi skal have en liste over HVAD de uansvarlige politikere ! –Har skrevet under på AF: Konventioner –og andre “brølere” –Der har vist sig AT: Binde vores land på “arme og ben” ! —Således AT: Vi nu magtesløse er vidner til AT: Stort set hele Mellem-østen/Afrika ! –Går stor-grinende ud ad Vores motorveje ! –I forvisning om AT : De har fat i den “lange ende” –OG kan forlange AT: Danske borgere kan se måbende til –medens islamisterne belejrer vores land ! –VI stiller de ansvarlige politikere til ansvar for, at have ødelagt vores livs-kvalitet ! –De skal hænges ud ! –Om ikke på “hjul –og stejle ! –Så dog i landets aviser med navns nævnelse ! “

 5. Af P Christensen

  -

  Lad os se de 3 store partier S, V og DF smøge ærmerne op (læs: få den politiske finger ud) og sammen arbejde for DK, i stedet for som idag – for S og V’ s vedkommende – imod DK.

  Så kan de små partier med “Uffetopisterne” have deres dagdrømmerier i fred
  og ude fare for danskerne.

  I dag arbejder hovedparten af danske politikere ikke for danskerne,
  men for udlændinge, der vel at mærke ikke har globalt udsyn, men alene arbejder for sig selv.
  hvad enten det sker qua nationalitet eller ideologj/religion.

  Godt naboskab og købmandsskab fordrer ikke naivitet.

 6. Af Jan Petersen

  -

  Stort set alle mainstream medier er statens fjerde magt, her og i udlandet. Man skal selv google lidt på alternative netmedier, for at finde alle de nyheder – der ikke bringes af mainstream. Hvilket vil sige – alt det politisk ukorrekte stof!

 7. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “venstre” ! –JA, hvad er det som de røde lejesvende-politikere har skrevet under på ??—Vi er helt klar over AT: Det er Social-demokraternes skyld det hele ! –OG vi vil se NAVNE ! –Overskrifter –og –lige nøjagtig HVEM, der grundlage 42 islamiske réservater –OG lige præcis HVEM, der underskrev “AT: stort set samtlige ghetto-beboérere har fået generøst tildelt “førtids-pensioner ” –Vi starter med Nicolai Wammen –da han var borgmester i Århus ! –Så er der den anden JYDE –der huserer som overborg-mester i København !–og. så videre ! –De modtager nogle af landets højeste lønninger ! uanset de burde betegnes som “skadevoldere af det danske samfund ! “

 8. Af j nielsen

  -

  “Se, det kan meget hurtig koges ned til, at man ikke tør servere leverpostejmadder i skolen for ikke at fornærme muslimerne, når den rigtige attitude er, at vi ved Gud serverer vores mad, og så kan I, hvis I ikke kan lide lugten i bageriet, finde jer et andet sted at bo. ”

  Nej det kan det ikke koges ned til. Det har intet med fornærmelse at gøre. Eller med hvad man tør. Det har alt med økonomi at gøre. Og attituden ovenfor er et ukristeligt forsøg på at gøre hensynsløshed til en dyd.

  Det koster noget at have flere retter til rådighed. Det vil man ikke længere betale, i Mammons navn. Så man holder sig til én ret for at minimere udgifterne, og så skal det være noget alle kan spise.

 9. Af Torben Laursen

  -

  Tænk hvor er det grotesk at der jo er overvægt – så stor i befolkningen af danskere der vil have grænserne lukket, vil opsige konventionerne, vil stoppe asylansøgere, vil skærpe vores strafferamme, vil hjemsende forbrydere og meget mere. Og hvad sker? INTET. Men godt at se at der er klart, klart overtal i befolkningen (endnu).
  Rigtig fornuftige mennesker der lufter deres meninger her, hvor dominansen ellers er fra halv-svenskere og personer der bor i Thailand, Kina eller Canada åbenbart.
  TÆNK , hvis vi danskere kunne stå sammen og smide de uduelige politikere ud, som vi nu har levet med i årtier – ja, siden 1968.

 10. Af Torben Laursen

  -

  Og hvor HAR du ret Teddy B.O.! Der MÅ komme et opgør og en retssag mod disse politikere der jo er skyld i al Danmarks ulykke, ødelagte økonomi og meget mere.
  Det skal og må komme.

 11. Af Lars Kristensen

  -

  “REVERSED MIGRATION: GERMANS MOVING TO HUNGARY IN FEAR OF MIGRANTS”

  Hungary Today.

  Hvor længe vil europæerne finde sig i føderalisternes krig mod de europæiske folk?

 12. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, så længe 75-80% af danske vælgere satser deres stemme på, pro EU/FN globalisme / multikulturalisme – partier, så sker der nok ikke de helt store ændringer i status quo midtsøgende suppedas-politik 🙁

 13. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Aldrig i den nyere historie har de europæiske nationer været så dårligt og svagt regeret som nu!!. Vi er på en selvmorderisk kurs, hvor der snart ikke er nogen vej tilbage. De europæiske befolkninger er hastigt på vej til at blive udskiftet med muslimer og afrikanere, hvis det får lov til at fortsætte som hidtil.
  Engang var vi stolte vikinger, som tog ud og erobrede verden og forsvarede os mod indtrængende magter. Knud den store og Sven Tveskæg, vores vel nok største konger nogensinde erobrede England, Norge og dele af Sverige og skabte et enormt Nordsøimperium uden fortilfælde. Blomsten af Englands ungdom, efterkommere af danske vikinger kæmpede modigt og med dødsforagt i 1 og 2 verdenskrig. Vikinger grundlagde Normandiet og erobrede derfra England, Sicilien og underlagde sig det sydlige Italien.
  Nu lader vi os frivilligt løbe over ende af muslimer og afrikanere med en fanatisk religion og helt anden kultur, fordi vi er bundet op på gammeldags pladderhumanistiske konventioner skrevet i en anden tid, som overhovedet ikke har relevans i forhold til de flygtninge/migrant/overbefolknings problemer, som vi står med i dag

 14. Af bent rasmussen

  -

  Hverken i helle, mette, corydon, vestager og jelved regeringen eller i den nuværende regering løkke, pape og hjorten, har det været muligt at finde det mindste tegn på at man var eller er interesseret i at arbejde til gavn for fædrelandet og det danske folk, selvom det er hvad politikerne er valgt til og betalt for. ET ENESTÅENDE FORRÆDERI ER I GANG. Et forræderi som hen ad vejen vil fratage vi danskere alt. Virkelig ALT! Liv, ære, velfærd og værdighed. Samt alle rettigheder, muligheder og værdier. Også børnenes og ungdommens fremtid vil forsvinde ned i et sort hul. Vi regeres af umuliusser, femi-fascister, kommunister og pladderhumanister. Korruption er der officielt intet af, men se hvordan man sælger ud af arvesølvet, demokratiet og nationens selvstændighed. Uafbrudt ligger politikernes flertal som små hundehvalpe ved merkels og eu-bureaukraternes fødder, ventende på hundekiks.

 15. Af bent rasmussen

  -

  Hverken i helle, mette, corydon, vestager og jelved regeringen eller i den nuværende regering løkke, pape og hjorten, har det været muligt at finde det mindste tegn på at man var eller er interesseret i at arbejde til gavn for fædrelandet og det danske folk, selvom det er hvad politikerne er valgt til og betalt for. ET ENESTÅENDE FOR RÆD ERI ER I GANG. Et for ræd eri som hen ad vejen vil fratage vi danskere alt. Virkelig ALT! Liv, ære, velfærd og værdighed. Samt alle rettigheder, muligheder og værdier. Også børnenes og ungdommens fremtid vil forsvinde ned i et sort hul. Vi regeres af umuliusser, femi-fascister, kommunister og pladderhumanister. Korruption er der officielt intet af, men se hvordan man sælger ud af arvesølvet, demokratiet og nationens selvstændighed. Uafbrudt ligger politikernes flertal som små hundehvalpe ved merkels og eu-bureaukraternes fødder, ventende på hundekiks.

  wwwwwwwwwww

 16. Af bent rasmussen

  -

  Hverken i helle, mette, corydon, vestager og jelved regeringen eller i den nuværende regering løkke, pape og hjorten, har det været muligt at finde det mindste tegn på at man var eller er interesseret i at arbejde til gavn for fædrelandet og det danske folk, selvom det er hvad politikerne er valgt til og betalt for. ET ENESTÅENDE FOR RÆD ERI ER I GANG. Et for ræd eri som hen ad vejen vil fratage vi danskere alt. Virkelig ALT! Liv, ære, velfærd og værdighed. Samt alle rettigheder, muligheder og værdier. Også børnenes og ungdommens fremtid vil forsvinde ned i et sort hul. Vi regeres af umuliusser, femi-fascister, kommunister og pladderhumanister. Korruption er der officielt intet af, men se hvordan man sælger ud af arvesølvet, demokratiet og nationens selvstændighed. Uafbrudt ligger politikernes flertal som små hundehvalpe ved merkels og eu-bureaukraternes fødder, ventende på hundekiks.

  wwwwwwwwwww (intet kom på i første forsøg)

 17. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Bent Winther, citat, “Og når socialdemokraten Henrik Sass Larsen vil sætte et loft over, hvor mange asylansøgere, Danmark skal modtage – og hellere 1.000 end 10.000 om året – så er det et eksempel på det samme. Et loft kan i dag ikke lade sig gøre, fordi Danmark har underskrevet flygtningekonventionen, som siger, at alle, der kommer til den danske grænse, har ret til at søge asyl. Det er formuleret, så det ikke er til at misforstå. Alligevel foreslår S-gruppeformanden det.”
  Det er åbenbart gængs latin, som både modstandere og tilhængere af internationale konventioner bruger: at konventionerne forbyder et sådant loft.
  De juridiske rådgivere for EU’s ministerråd mener altså ikke, at sagen er så enkel endda.
  Jacopo Barigazzi & Laurens Cerulus for Politico, 4. marts 2016, “Council lawyers: Austria’s refugee cap not illegal – Legal service opinion contradicts Commission on Vienna’s migration stance.”
  Og selvfølgelig er sagen ikke enkel, for det må altid afhænge af en helhedsvurdering. Man vurderer alle aspekter af konventionerne sammen med alle aspekter af den konkrete situation, herunder alle aspekter af den politik landene fører – og realistisk kan føre.
  Alle internationale konventioner har det grundlæggende formål at understøtte, ikke bare lighed for loven og lovlig magtudøvelse, men også offentlig orden og sikkerhed.
  Uden offentlig orden og sikkerhed kan der slet ikke blive lighed for loven, for så er der ingen lov, men bare den stærkeres ret. Uden velfungerende stater til at håndhæve konventionerne, dør de.
  Østrigerne opsiger eller suspenderer ikke noget formelt, men gør blot det, de selv mener er nødvendigt i situationen. I Centraleuropa er man vant til at tænke i sådanne rummelige baner. Man bevarede f.eks. det tysk-romerske kejserrige i flere hundrede år efter at det stort set var tømt for realitet.

 18. Af Jan Petersen

  -

  Når de regler (Schengen og Dublin), EU-landene havde aftalt, er sat ud af kraft, er det selvsagt op til hver enkel EU-land at lave nye regler for sig selv. Det har feks Østrig fuldt ud forstået!

 19. Af Var mit saglige indlæg et par linjer for langt?

  -

  Indlæg 23.40 kom ikke på.

 20. Af bent rasmussen

  -

  Jelved og andre radikale/skabsradikale har utallige gange henvist ti “konventionerne”. Men ingen konventioner kan forpligte et folk til at begå kollektivt selvmord. Slet ikke når konventionerne er vanvittige og totalt forældede. Juridisk vanvid er hvad de radikale dyrker som noget helligt og dyrebart. Men skråt op med den radikale galskab.

 21. Af Lars Kristensen

  -

  Løkke er som andre politikere ikke en leder. Han er administrator. Disse konventioner er totalt forældede og ophæver enhver lov og ret.

  Migranter skal bare sende familiemedlemmer ind over grænsen og så er der ret til familiesammenføring.

  Var Løkke og andre ledere, ville de lovgive som det er nødvendigt og så tage en eventuel retssag med sindsro.

  Bare se manden med de 20 børn og tre koner. Det kan absolut ikke være rigtigt, at skatteyderne skal betale for ham.

  No way. .

 22. Af Lars Kristensen

  -

  ““”Islam has no place in Slovakia,” Fico told media on Wednesday night saying that the problem of the migrant crisis was not, “that migrants come, but that migrants change the character of our country,” and continued, “we do not want the character of this country to change. Let’s be honest and say that will not happen in Slovakia,””

 23. Af bent rasmussen

  -

  Jelved, løkke og andre radikale/skabsradikale har utallige gange henvist til “konventionerne”. Men ingen konventioner kan forpligte et folk til at begå kollektivt selvmord. Slet ikke når konventionerne er vanvittige og totalt forældede. Juridisk vanvid er hvad de radikale dyrker som noget helligt og dyrebart. Men skråt op med den radikale galskab. Hvis V og K ikke er sygeligt forelskede i EU, dropper de konventionerne i en fart.

 24. Af bent rasmussen

  -

  Merkel, eu og den danske samt den svenske regering er i gang med en folkemordspolitik. Mod deres egne befolkninger. Så enkelt er det.

 25. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en helt korrekt udtalelse – Løkke er administrator. MEN, det gælder ikke blot Løkke, MEN hele Folketinget! Stort set al lovgivning er outsourced til EU med FN-konventioner som dark horse. Folketinget kan idag intet foretage sig, uden først at tjekke en given lov op mod EU/FN – konventioner / traktater!

 26. Af J. Ha n sen

  -

  Danmarks vanvittige krige i den muslimske verden har medført millioner af flygtninge.
  Det må Danmark så betale for.

 27. Af bent rasmussen

  -

  Vil bare foreslå at man studerer hvad snaph og den korte skriver om de mere og mere forfærdelige tilstande 3 km fra københavn. Der er tale om meget uhyggelige film, artikler og videoer. Se også under “ældre kommentarer”.

 28. Af Lars Kristensen

  -

  Løkke – Frederiksen – Thorning.

  Administratorer og så er der hæren af politiske kommentatorer og MSM der holder skuden på ret køl. Reelt set er Danmark blevet en region under Føderalisternes flag. Ser Juncker vil true lande der ikke retter sig ind efter linjen. Der er skæmmekampagner imod Brexit. Vi må ud af EU og nej, der var ikke krig før EU. Der var f.eks. EF og EFTA og dengang var der ikke masseinvasion af migranter fra de varme lande.

  Et Brexit som også Lars Tvede, Lars Seier Christensen anbefaler kan være starten på en ny og bedre tid. Marie Le Pen kan skubbe yderligere til begyndelsen og som Geert Wilders påpeger., vælgerne er ikke trætte af demokratiet, men politikerne.

  Geert Wilders parti er pt det største i målingerne i Nederlandene.

  Vi skal så håbe på AfD i Tyskland og Sverigedemokraterna i Sverige.

  I Danmark kan Nye Borgerlige og Dansk Samling med tiden tage over. De gamle partier har alligevel ikke andet at gå op i end om væksten i det offentlige forbrug skal være 0 eller 1 procent.

 29. Af bent rasmussen

  -

  Kommentaren 23.38 er nu sat på, og tak for det.

 30. Af Lars Kristensen

  -

  Læs:

  breitbart.com

  friatider.se

  freiezeiten.net/

  Ucensureret og uden radikale journalister.

 31. Af Jan Petersen

  -

  Danmarks vanvittige krige kan du iøvrigt henføre til 9/11 mediestunt, og takke en vis hr Anders Fogh Rasmussen for. OK Fogh blev Nato Generalsekretær, men den post har godt nok kostet Danmark dyrt 🙁

  Nu har samme Fogh så fået job hos en ukrainsk gangster, der i udenlandske medier omtales som følger:

  “Weapons, Prostitutes and Drugs –These are Things Petro Poroshenko is Associated With”

 32. Af Lars Kristensen

  -

  Alternativt, så kan man tolke disse konventioner. En retssag kan tage mange år og til den tid er EU nedbrudt.

 33. Af Lars Kristensen

  -

  Muslimerne må tage hjem og bekæmpe islamisterne hvis ellers de ikke kun er velfærdsshoppere.

 34. Af Jan Petersen

  -

  Dansk Samling vælgererklæring:

  http://dksamling.dk/vaelgererklaering/

  Nye Borgerlige vælgererklæring:

  http://nyeborgerlige.dk/underskriv-vaelgererklaering/

  Min anbefaling, giv ovennævnte en mulighed for at vise, hvad de dur til!

 35. Af hektor heimlich

  -

  Det er Danmark mod Tyskland -og sådan har det altid været. Professor Wæver har helt ret (artikel i Politiken) i at Tyskland optræder agressivt -det har jeg skrevet de sidste 4-5 år. Tyskland er godt på vej at invadere Ukraine og Fogh skal være rådgiver for Ukraines president og virker være helt i lommerne på de gamle nazister i Tyskland. Rusland har aldrig angrebet Tyskland -derimod har Tyskland gang på gang angrebet Rusland. Havde ikke Rusland givet Tyskland tæv i 2. verdenskrig havde Danmark i dag været tysk. Føj for den lede siger jeg bare -også til Fogh Rasmussen -man skammer sig over at være landsmand med den agressive Tysklands håndlanger. Heja Putin!

 36. Af Michael Vestergaard

  -

  I forvejen tyranniseres og terroriseres danskerne med rød- og femifascistisk familie- og skilsmissepolitik. Og med forrykt plyndring og skatteforvaltning . Og med grov diskrimination i forhold til indvandrere. Og med tvangsdigitalisering, formynderi og krænkelser af privatlivet. Og med masser af importeret kriminalitet. Og med kraftige forringelser af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd. Inden længe får vi sikkert også ISIS-terror til landet. Er DK ligesom Sverige ved at blive en terrorstat, hvor almindelige mennesker mishandles og undertrykkes systematisk….?

 37. Af Henrik Knage

  -

  OLE HANSEN

  Er du blevet den nye selvbestaltede smagsdommer, læge og underbuksepsykolog på Berlingeren?

  Jeg forholder mig til emnet, du slagter debattører, og går efter manden frem for bolden.

  Emnet er midten og kan du finde en mere synlig midte, end den tyske kansler – der er kvinde?
  Jeg fortæller ikke nonsens – jeg fortæller i billeder der hvor andre bruger fine ord – men det gør det ikke til idioti, alkoholisme eller sygdom, men er blot en anden måde at se verden på, end med de briller du har.

  Jeg ser politik som en blanding af absurd totalteater, og porno, for meget af det politikere lukker ud til befolkningen er underholdning og pop.

  I dette tilfælde er reaktionen fra politikerne påfaldende og afslørende – for de har samme reaktion som en der nu – og først nu bliver tvunget til at æde sin egen medicin, de godt ved venter et sted derude, medicin de selv har fremstillet, og som ser ud som de sutter på en sur karklud fra forrige århundrede, eller fra starten på 70 erne, hvor indvandringen begyndte.

  De har sammen lavet en opskrift på bagværk, men har glemt en vigtig detalje i bolledejen – sukker.

 38. Af Niels Peter Lemche

  -

  MARIA DUE – 28. MAJ 2016 22:06: Sig mig, regnede det i Skotland? Hvad med at læse, hvad andre faktisk skriver og ikke hvad du tror, at de skriver?

 39. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Højre/Venstre ” ! —PAPE ! –Gå hjem og vug !—-Strømmen af millioner kroner til de såkaldte kongelige –og deres afkom – afkom ! –SKAL øjeblikkelig Stoppes !–Så er det sagt –noget så dybt og inderligt !—(afkom ´s afkom )

 40. Af Niels Peter Lemche

  -

  og så snaphanen… jeg tog mig sammen til at se indslaget om begivenhederne i Stockholm. Ja, ja, da, men så var der et link til en TV-2 side, hvor man bl.a. kunne læse om, at–var det 500–muslimer byder ind, og en anden lignende historie. Var det en fejltagelse? Indslaget var i øvrigt fra Aftonbladet, blot for at sige, at problemerne ikke ignoreres af de officielle nyhedskanaler.

  Nu er det ingenting mod, hvad man har set både i København og hinsidan. Jeg mener, den største batalje var stadig, hvad der skete på Nørrebro den forårsnat i 1993, hvor politiet måtte skyde sig ud af det. Der var vist ingen muslimer indblandet. Ved verdensbankballeden i Göteborg, hvor en faktisk blev skudt og dræbt, var det vist heller ikke muslimer.

  Det typiske: Man koncentrerer sig i sin propaganda om en enkelt gruppe, man ser splinten i den andens øje, men ikke bjælken i sit eget.

  Derved være ikke sagt, at tingene er i orden. Der er problemer med venstreorienterede grupper, der gerne vil slås med højreorienteret og vice versa. Det ligger vist i generne, og så er der grupper af fremmede, frustrerede unge, der gerne vil slås med alle andre. En del af dem fik afløb ved at tage til Mellemøsten og slås og dø! Men IS blev nok ikke grundlagt af arabere fra Mellemøsten, men af gale Tjetjenere fra cirkus Putin.

 41. Af A. Bierce

  -

  @J. Hansen – 29. maj 2016 0:49
  “Danmarks vanvittige krige i den muslimske verden har medført millioner af flygtninge.
  Det må Danmark så betale for.”
  Virkelighedschecket:
  Muslimernes vanvittige jihadterror i den kristne verden har medført millioner af migranter.
  Det må de muslimske lande så betale for.

 42. Af Finn Bjerrehave

  -

  Danmark mod verden, eller mere mod os selv, nemlig den politiske verden, hvor ca 5 millioner skal hjælpes af ca 10 partier, og med alle disse kokke, bliver resultatet som nu, uspiseligt, og Danmarks svar bliver konstant flere partier.
  Hvis Danmark havde2 partier, ville vælgerne få hvad de bad om, og politikerlede blev glemt, nemlig flertal for politiske beslutninger, og flertallet fik deres pund flæsk.
  Politik er 89 mandater. Finn Vig

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  FINN BJERREHAVE – 29. MAJ 2016 9:39:

  Nej, topartisystemet er håbløst. Som en tidligere kommiteret for hjemmeværnet og folketingsmedlem engang sagde til mig, da vi drøftede det engelske system: De er ikke ret dygtige politikere. De har majoritetsregeringer og kan derfor altid stemme deres egne forslag igennem. De behøver ikke forhandle med nogen som helst. Danske politikere er meget dygtigere, fordi de altid er nødt til at gå i byen for at finde et flertal.

  Og jeg kan tilføje, at de svenske politikere er begyndt at lære det.

  Vent nu til cirkus Trumpf tager over i USA. Så har de tre år til at køre alting tilbage inden de skal ud i valgkamp igen.

 44. Af bo nielsen

  -

  Det vil nok være en god idé hvis flere satte sig grundigt ind i hvad kommunisterne i Sovjet-unionen foretog sig i retning af massemord på uskyldige borgere. Og hvad der foregår af terror og massemord på sagesløse i de islamistiske områder i Afrika og Mellemøsten

 45. Af Niels Peter Lemche

  -

  BO NIELSEN – 29. MAJ 2016 10:32: Og hvad der foregik af massemord i Chile, Argentina og andre diktatoriske sydafrikanske lande, og massemord i Uganda, Rwanda, og hvor som helst ellers. Bloggen handler om lille Danmark alene i verden, men skal den partout handle om alt mulig andet, så var det en idé ikke at arbejde i disse stereotyper.

  Og så nævnte jeg ikke Franco, for ikke at tale om Adolf og Pol Pot. Der er ingen vanvittig menneskeskabt ideologi, der ikke har været i stand til massemord på dem, der ikke svarer til ideologiens forestillinger om paradis. Kristendommen har stort set opgivet den politik de sidste 200 år, stort set. Spørg indianerne.

 46. Af bo nielsen

  -

  KNAGE Kniber det med selverkendelsen? Du producerer hundredvis af indlæg, så mange at kvaliteten ikke kan følge med. Hvad med kun at sende de kommentarer som er ok? Du sender alt for tit tekster ind der virker som om de er skrevet i en brandert.

 47. Af bo nielsen

  -

  NIELS PETER L nu er adolf, stalin, franco og pol pot mv. jo ikke den helt store aktuelle trussel mod Danmark. Hvorimod merkel, eu, radikal galskab plus islam og ubegrænset indvandring hænger som sorte skyer eller damoklessværd over danskerne. Kan du se forskellen?

 48. Af Jørgen F.

  -

  …og hvor stammer vanviddet i vesten så fra? “Det lille postkontor” – som Mads Holger meget rammende kalder det.

  Et sted at lede er Bilderberggruppen. Efter 2003, og Irak, skifter den økonomiske og politiske elite i Europa og USA kurs.

  Man forsøger nu med en strategi om at fastholde magten, og tjene sine penge, ved at tale venstrefløjen efter munden – tale ind i fjendebillederne , paranoiaen.

  Altså at pacificere folket igennem ved at arbejde sammen med venstrefløjen om deres mål. I en erkendelse af at højrefløjen har altid været for doven til at tage kampen i gaderne.

  Politiske mål som klimapolitiken , bekæmpelsen af højrefløjspolitikere , leflen for islam og konventionerne.

  Tjek selv de mest prominente danske Bilderberg deltagere – deres politiske mål – deres branche tilknytning: Fogh, Ellemann, Eldrup , Hedegaard, Seidenfaden, Bosse – hvad har de alle tilfælles?

  Problemet er bare at venstrefløjens mål, som altid, er drevet af uvidenhed og misundelse – paranoia.

  Og som konsekvens heraf er vesten blevet vanvittig. Men erhvervseliten tjener naturligvis stadig deres penge – bare nu som subsidier. Subsidier, som den selvsamme elites politiske gren fastsætter i en ’skøn’ symbiose.

  Ding Dong.

 49. Af Maria Due

  -

  Nej. Bo Nielsen, det kan Niels Peter Lemche ikke, og når han har uret, indrømmer han det aldrig. Han er ikke den, der siger undskyld, når han forløber sig.

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  BO NIELSEN – 29. MAJ 2016 10:52: Nej, egentlig ikke, eftersom de mørkets kræfter, jeg referer til, er de samme mørkets kræfter, som sådan nogle som jeg reagerer mod, også her.

Kommentarer er lukket.