Det der driver verden

Af Bent Winther 26

Kim er en »velplejet og nydelig mand« midt i 40erne, skrev Berlingske i denne uge. Ikke at Kim kom til at spille en markant rolle i giganternes kamp om den store dagsorden. Men Kim er et pragteksemplar af en mand, der besidder den sammen risikoadfærd, som styrer verden. Går den, så går den. Kim er nemlig fanget i hverdagens trummerum. Han savner spænding, intensitet, som dengang han var i 20erne. Alt er blevet gråt og rutinepræget ikke mindst i parforholdet. Derfor blev han sugardater – et lidt pænere ord for en kunde hos en prostitueret. Han inviterer kvinder ud, som byder sig til for penge på et særligt site – for ligesom at få spænding i blodet og derefter blodet ned i sjoveren.

Den slags kender de fleste sikkert. Der skal ske noget, der minder én om, at der er en vej ud af hamsterhjulet – bare engang imellem. Med tiden forsvandt Kims dårlige samvittighed, han fik sine knald på bagsædet af firmabilen og kunne vende hjem til konen glad og lettet. Den første løgn var den sværeste. Det er temmelig banalt, men i denne uge var det, som om længslen efter spænding og deraf følgende appetit på chancer invaderede den politiske hovedscene.

Lars Løkke Rasmussen meddelte, at han stadig ikke har løst den gordiske knude om topskattelettelser, så nu forsøger han at splitte efterårets forhandlinger op i nogle mindre bidder, som måske er mere spiselige for de risikovillige borgerlige samarbejdspartier. De lever et kildrende liv på kanten, og Anders Samuelsens deadline for at vælte regeringen er sat til nytårsaften klokken 12. De blå øjne vil skue ud over fyrværkeriet, og til lyden af rådhusklokkerne vil LA-bossen udløse spændingen.

I den amerikanske valgkamp fik en vis Anthony Weiner i denne uge en hovedrolle. Han var engang på tale som et fremtidigt præsidentemne – en kommende stjerne, som i sin storhedstid var favorit til at blive borgmester i New York. Men så kom det frem, at han havde en utrolig dårlig vane med at sende billeder af sine kønsdele til kvinder, han havde mødt.

Det kostede ham hans politiske karriere, men han fortsatte med at søge spændingen i den grå trummerum og så kostede det ham ægteskabet med Hillary Clintons nærmeste rådgiver, og måske koster Weiners trang til det ene og det andet nu den demokratiske kandidat præsidentjobbet. For desværre for Hillary Clinton, dukkede en pæn del af hendes fortrolige emails op på hans computer, som politiet havde konfiskeret. Og det har nu fået FBI til at genoptage undersøgelsen af Hillary.

Hele skandalen om Hillary Clintons emails er i det hele taget et bevis på, at overdreven risikoadfærd ikke kun er noget, der kan tillægges liderlige mænd midt i 40erne. Som menneskelig drivkraft rangerer magt side om side med sex.

Er det småt med spænding i hverdagen, kan man heldigvis finde nogle gamle dramaer frem. Det er sæson for nye bøger. Og »Pansergeneralen« Jørgen Ejbøl, som er formand for Jyllands-Postens Fond har kastet sig ud i en gammelt opgør med avisens tidligere kulturredaktør Flemming Rose om Muhammed-tegningerne.

Det er næppe voldsomt interessant for andre end insidere i mediebranchen. De fylder til gengæld meget og er altid på jagt efter spænding og en god historie. Emnet er ytringsfrihed som i flere andre af ugens varme emner. Er Pia Kjærsgaards ytringsfrihed truet, fordi hun ikke må kalde EU-Parlamentet for »en rotterede,« og havde politiet fået en ordre om at flå Tibets flag ud af hænderne på demonstranter under den kinesiske leders besøg i København? Det blev der i denne uge indledt en kommissionsundersøgelse om, som skal afhøre en stribe tidligere ministre og embedsmænd.

Opgøret mellem Rose og Ejbøl stillede til gengæld en anden fanebærer af ytringsfriheden, Jacob Mchangama, i et stort dilemma. Rose er hans gode ven og kampfælle. Og »generalen«, der vil lukke munden på Rose gennem en skriftlig håndfæstning, sidder i Mchangamas tænketank Justitias bestyrelse.

I nogle dage mente direktøren for tænketanken, at han ikke kunne udtale sig, fordi han var inhabil (??!!). Efter nogle dage måtte han dog indrømme, at den undskyldning ikke holdt for en ytringsfrihedsaktivist, som i den grad har blandet sig i Muhammed-debatten. Og hans lod faldt på Roses vægtskål:

»Når selvcensuren bliver så omfattende, at en af sagens hovedpersoner end ikke må skrive om emnet, så vinder Jihadistens Veto og det kan dansk presse ikke leve med,« skrev han på Facebook.

Dansk Folkepartis risikoadfærd tog endnu en runde i ugen med Morten Messerschmidt som hovedperson. Nu betaler også SF EU-midler tilbage. Går-den-så-går-den-kulturen har for længst bidt sig fast hos danske parlamentarikere i det grå Bruxelles. Det kildrer i maven af spænding. Mon vi bliver opdaget?

I USA er det oftest sexskandaler, der belaster toppolitikere, kvinder skal ikke befamles og slet ikke de steder, Donald Trump praler med. I Danmark og de nordiske lande bliver politikere fældet, hvis de har fingrene nede i klejnekassen. Det, der er en risikabel adfærd for Trump, Bill og Weiner, er det ikke for Morten og Margrete. Men spændingen og den sugende trang til at komme ud af dagligdagens novembertrummerum er formentlig den samme.

26 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er Anthony Weiner sagen tilsyneladende knap så uskyldig – ( at han havde en utrolig dårlig vane med at sende billeder af sine kønsdele til kvinder, han havde mødt.) Her en overskrift på en USA artikel, jeg lige Googlede:

  >>New York Police Department (NYPD) detectives have uncovered evidence of a ‘child sex ring’ on Anthony Weiner’s laptop that they say could “put Hillary Clinton away for life“.<<

  Så vidt jeg husker, kan man ikke henvise til link på denne blog. Evt interesserede må selv Google videre. Der er tonsvis af materiale på nettet, der aldrig vises på mainstream media.

 2. Af Tommy Runge

  -

  Tak for en ,måde og, godt indlæg , åh hvor er det vi debater , er det ikke Danmark vi er i, hvorfor skal vi undskyld udtrykket, slikke røv på USA, ja ,er de et nødvendig onde, fordi nogen vil dårlig energi. Men hvem kastet den første sten.,TANKEVÆKKENDE .
  GAMMEL FORSTOKKET TANKEMÅDE.
  KOM NU SØREN, GIV OS DANMARK TILBAGE.

 3. Af georg christensen

  -

  Det der driver verden, i dag som i går? . Når jeg forsøger at befinde mig i den magtbegærlige “politisk religiøse” trampolin , vil min første tanke, måske med ord´s værdiløshed lyde: Arbejdsydelsens problematik, som idag ligesom i går stadig og stædig bygges på “børsnoteringens ” værdiløse spekulationer, en vinder og mange taber, næste gang , en anden vinder og andre andre taber. Handelsaftaler på kryds og tværs, og ingen er i stand til gennemskue meningsløsheden med disse.

  Verdens drivkraft er arbejdsydelsen, som desværre på handlens spekulations børs let mister sin værdi i kampen om den samme “guldklump”, derfor mister både livet som det´s arbejdsydelse sin værdi i jagten på ( æslets kamp efter guleroden, som befinder sig på en ubøjelig stang lige for både øjne, næse og ørene) hos dette dyr, igrunden let sammenlignelig med menesket livet, selv om dette føler at være i besiddelse af den størren PC model.

  NB: Hvilken arbejdsydelses værdi , har den “alvidende” overhovedet, hvis “idioten” ikke er istand til selv at få fjernet lortet , som tingesten selv skaber.

 4. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos USA og sidste breaking news – FBI: Nye Clinton-mails skal ikke føre til sigtelse. Det er unægtelig meget svært at se, hvad der egentlig foregår i USA lige pt. Personlig tror jeg, der kan ske alt – tænkeligt og utænkeligt!

 5. Af ole hansen

  -

  Er det ikke lidt af en gåde hvad der driver menneskene og verden? Det som skaber den politik der former fremtiden, er det en blanding af kynisme, korruption, uvidenhed, dumhed og uduelighed? Eller hvad? Der er hæderlige undtagelser, men både politikernes, journalisternes og vælgernes opfører sig som om de er tilhængere af vanvid, uretfærdighed, ondskab og kollektivt selvmord. EU har oprettet færgeruter fra Afrika til Europa, rødfascister har travlt med at splitte og opløse familier, og asocial og kortsynet politik er blevet det normale. Risikoen for statsbankerot, kaos, anarki, diktatur og atomkrig/terrorkrig/borgerkrig ignoreres. Den radikale nykommunisme er en dødskult, men har stadig masser af fans. Forstå det hvo som kan. Se black pigeon på you tube.

 6. Af ole hansen

  -

  Rettelse: men både p’s, j’s og v’s flertal opfører sig som om….

 7. Af Helge Nørager

  -

  Kære Ole Hansen, hvad synes du om Hr. Anders Fogh Rasmussen ?.
  Grunden til at jeg spørger, er dine udfald med generaliseringer om store befolkningsgrupper.
  Jeg ,mener personligt at den ved løgne fremprovokerede beslutning, om at gå i krig mod Irak, truffet med 1 mandats flertal har skadet Danmark, med netop de store ord du bruger om radikale nykommunister.
  Så er der de store skader frembragt af kommunesammenlægninger, domstolsreform, politireform, nedlæggelse af amter, samt fastfrysningen af ejendomsværdiskatten.
  Plus lige rosin i pølseenden tvangsdigitaliseringen.
  Alle beslutninger som bunder i Venstres politik, og i særhed beslutninger hvor et menneskes magtmisbrug skinner i gennem med en klarhed som en supernova.

  Så kære Ole, Bjørn og andre Prebner.
  Hvad er jeres mening om denne glorværdige helt, som er helt modsat de nyradigale og hvad i nu ellers kalder andre, f.eks undervisere, journalister, og ansatte i social og sundheds sektor.

 8. Af Finn Bjerrehave

  -

  Thomas Larsen skriver i Berlingske DF klar med mange nye krav, og ingen anfækter kravene, men når de langskæggede fra LA peger på regeringsgrundlaget altså 5% topskattelettelser, skriger alle og vores velfærdssamfund er i krise, og måske aftaler ikke driver vores Danmark.
  Lidt mere ærlighed. Finn Vig

 9. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Hvad i alverden vil mediérne skrive om –når de engang vender snuden hjem til Danmark igen ! –Diverse medie-skribenter har tilsyneladende fløjet i fast rutefart til USA –Og tilbage igen ! –Hvis de da ikke har opholdt sig i 7 år eller mere på tv2 -´s regning ! –Det er ikke bedre med DR ´s korrespondenter ! –De har ligefrem partout-kort til Caravellen –direkte til Washington ! –Tvangs-licensen betaler rigeligt –både DR-generaldirektør-indens millioner af kroner pr. år i hyre ! –Selvom de dérinde på DR.–Ikke laver “et hammerslag” ! –Luk DR. incl. de tusindvis af evigheds-off.ansatte ! –Vi vælger selv vores programmer for fremtiden !

 10. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “»Når selvcensuren bliver så omfattende, at en af sagens hovedpersoner end ikke må skrive om emnet, så vinder Jihadistens Veto og det kan dansk presse ikke leve med,« skrev han på Facebook.”

  Jihadisterne har først vundet, hvis det bliver strafbart, at publicere Muhammedtegninger, for det var jo målet med de islamistiske terroristers terror; at presse os til at indskrænke ytringsfriheden, så det bliver forbudt, at kritisere religiøse overgreb – herunder islamistisk bombeterror mod uskyldige civlister.

  Retsstillingen er faktisk ikke klar på dette område, efter at Straffelovsrådet anbefalede, at Folketinget ikke straffede blasfemiparagraffen og dermed belønnede de islamistiske terroristers voldelig forsøg, på at presse os til at indskrænke ytringsfriheden.

  Straffelovsrådet anbefalede faktisk en stramning af blasfemiparagraffen, hvilket var lige netop dét, de islamistiske terrorister ville opnå.

  Dén succes vil selvfølgelig kun opmuntre de islamistiske terrorister til, at forsøge sig til at true sig til endnu flere indrømmelser…

 11. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Den eneste måde, vi kan finde ud af, om Straffelovsrådets anbefalede stramning af blasfemiparagraffen, betyder, at jihadisterne har vundet, fordi det er blevet strafbart at latterliggøre jihadisternes bombeterror mod uskyldige civilister, ved at tegne Muhammed med en bombe i turbanen, er faktisk at publicere tegningen igen…

  Apropos emnet, jihadistisk/islamistisk intolerance og terror mod ikkemuslimer;

  Hvis vi tager imod alle, der flygter fra kollektiv etnisk-religiøs undertrykkelse i muslimske lande, så hjælper vi i praksis de muslimske regeringer med et fordrive ikkemuslimer.

  Skal vi bakke om, om de muslimske landes forsøg på, at fordrive alle ikkemuslimer – også de borgere, der er født i disse lande, og hvis familier har boet i disse lande i umindelige tider?

  Det synes Venligboerne tilsyneladende er en god ide, for de støtter de muslimske lande, der nægter at tage imod egne statsborgere, der er flygtet fra kollektiv, og ikke fra individuel forfølgelse i selv samme lande, når disse lande hævder at vi krænker illegale migranters menneskerettigheder, når vil vil sende dem hjem.

  Den holdbare og humane løsning på problemet med kollektiv forfølgelse af etniske og religiøse mindretal i muslimske lande, er selvfølgelig at få disse lande, som de kollektivt forfulgte migranter er flygtet fra, til at respektere etniske og religiøse mindretals basale menneskerettigheder, så de ikke føler sig presset til at flygte.

  Det løser simpelthen ikke problemet, med kollektiv forfølgelse af etniske og religiøse mindretal i muslimske lande, at skrige racist, nationalist, eller “islamofob” efter alle, der mener, at migranter, der ikke har ret til asyl, selvfølgelig skal rejse hjem til deres hjemland, og at deres hjemlande selvfølgelig har pligt, til at tage imod egne statsborgere, der opholder sig ulovligt i andre lande.

 12. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Hvis vi tager imod alle, der flygter fra kollektiv etnisk-religiøs undertrykkelse i muslimske lande, så hjælper vi i praksis de muslimske regeringer med at fordrive ikkemuslimer.”

 13. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Folketinget var meget tæt på, at afskaffe blasfemiparagraffen, da en islamistisk terrorist begik terror mod kulturhuset Tønden, hvor de fremmødte forsvarede retten til, at kunne ytre sig frit.

  Formålet med det islamistiske terrorangreb på Tønden var netop, at skræmme os til at indskrænke ytringsfriheden, så det bliver forbudt at kritisere eller latterliggøre islamisternes religiøst begrundede forbrydelser og deres systematiske, religiøst begrundede menneskerettighedskrænkelser.

  Og det var lige netop dét, som Straffelovsrådet gjorde, da det anbefalede Folketinget ikke blot at bevare blasfemiparagreffen, men ligefrem at stramme praksis, så flere fremover bliver dømt for blasfemi.

  Straffelovsrådet bilder sig tilsyneladende ind, at vi får mindre terror, hvis vi efterkommer terroristernes urimelige krav om, at vi skal forbyde kritik af religioner, men de islamistiske terrorister vil selvfølgelig kun blive opmuntret af succesen, og bbruge terror til at tvinge flere urimelige indskrænkelser af de basale menneskerettigheder.

  Straffelovrådets forhold til de islamistiske terrorister, der bruger terror til at påvirke den danske lovgivning i islamistisk retning, kan tilsyneladende beskrives med Uffe Ellemanns principløse motto:

  “If You can’t beat’em, join’em…”

 14. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Danmark er danskernes land ! –Altså ægte-danskerne ! –Den iltre Inger stamper i gulvet –og giver os-andre et lille håb ! –Medens hendes chef ! Lars Løkke er verdens største skvat –i verdens mindste (laveste ) krop !—Mændene bliver fuldstændigt overflødige –Hvis bare vi havde flere af “Ingers slags ” –Så det er ikke alle jydernes egenskaber vi ikke kan lide ! –Bl.a. er jydernes stædighed –et kæmpe-plus for od, der elsker vort land –som de var inden –“de slatne ” –væmlig-boérere ! –Fik så meget som en fingernegl –kradset ind på mediérnes forsider !—Nu er dette mareridt snart slut ! For både Lars Løkke og –de ræverøde proletarer ! –der har set sug skøre på alt –hvad der kan kaldes slatne og slappe ! -Vi minder om, at de mest berømte personager –kom fra fattige kår i gamle dage ! –De blev til noget alligevel ! –Sådan er det ikke nu-om-dage !–“slummet bliver nede i slummet –takket være “hæren af social-pædagoger –social-rådgivere –og ikke mindst socialdirektørene –der kan hæve lige-så-meget i kasse 1 –som “general-direktørinden i DR. !

 15. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Og det var lige netop dét, som Straffelovsrådet gjorde, da det anbefalede Folketinget ikke blot at bevare blasfemiparagraffen, men ligefrem at stramme praksis, så flere fremover bliver dømt for blasfemi.”

 16. Af Tommy Runge

  -

  Danmark
  Jeg synes ,at du på en måde ,taler den måde i alle handler på, ja nu skal jeg passe på, før jeg går imod , flere 100 år tænkesæt, men vi er på en gal vej, mht hvad der er godt, for Danmark og dens borger, måske , fordi sandheden, måske gør, mere ondt end gavn, for istedet for ,at sige, systemet er blevet gjort sygt, pga mange penge interesser, bliver den afvæbnet kritik gjort personligt.( har du det godt på hjemmefronten eller det var din skyld, at det skete)

  JA, FOR ALLE DE STORE PENGETANKE, ER JO( hvad er det ,det nu hedder)
  bobler , ja hvad gør bobler, ja de springer,
  Ja det lyder som tosse snak, men de gør alt, og jeg mener ,alt ,for at de bobler ikke springer, kan i huske ,da den danske krone , var under angreb, pga pengespekulanter og andre stærke kræfter, FORDI DER IKKE ER POLITIK MOD PENGE SPEKULANTER, DER OVERLISTER VORES SYSTEM, SOM ER HULLET ,SOM EN SI.
  Så kære politiker ,vågn nu op ,af jeres visionsløst politik og begynde at tænke på Danmark og den borger, TAK FOR KAFFE.
  I SMADRE DANMARK ,MED DEN VEJ ,I HAR VALGT, HVAD MED AT KIGGE UD OVER PAPIRETS KANT, TINGENE SKAL HÆNGE SAMMEN, og ikke kun på papiret, teori og praktisk, er og bliver 2 forskellige ting,
  GAMMEL FORSTOKKET TANKESÆT
  KOM NU SØREN GIV MIG DANMARK TILBAGE.

 17. Af Gert Hansen

  -

  Jeg er stort set enig i Jakob Schmidt-Rasmussens fremstillinger ovenfor.

  I nogle tilfælde er det særdeles bekvemt, at man kan benytte betegnelsen ‘religion’ istedet for ideologi/politik, og påberåbe sig religionsfrihed, vel vidende, at en ‘frihed’ i et liberalt demokratisk samfund opfattes som et positivt ladet begreb, og derfor ikke kan imødegås (ikke uden at man kommer galt afsted) i almindelig diskussion. De liberale demokratier står herved i en særdeles ubehagelig situation, som de har svært ved at håndtere. Det flyver i Vesten gennem luften med lovforslag om begrænsninger af ytringsfriheden, således at retten til at blive fornærmet, overtrumfer retten til ytringsfrihed/demokrati.

 18. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  JA ! –Alting var bedre i gamle dage –selv journalisterne var klogere ! –De var individualister —modsat journalist-højskole-journalist-elevernes –masse-producérede røde fregner !—De har alle gået i de samme komm. institutioner med overvejende kvindelige pædagoger ! –Hvis der –endelig troppede en mandlig pædagog op ! Ja ! –Så var han –homo-med meget kvindelige tendenser ! –Så vi foreslår AT: Journalist udd. for fremtiden bliver henlagt til “de internationale journalist-skoler ! ” –Så kan det jo være AT : Journalist-leden bliver mindre for fremtiden !

 19. Af Tommy Runge

  -

  Tak ,mange tak, ,for hvem er det ,journalister er der for.
  Er det format at sparke nedad, istedet for opad, da de kender alle de huller , dem opad, som laver vores allesammens regler, dermed bliver de ved med at varetage egen interesser, selvom det snakker imod alt sund fornuft. Så stærke er de kræfter der ikke vil Danmark det godt.

 20. Af J Nielsen

  -

  “–Alting var bedre i gamle dage”

  Selv de gode gamle dage var bedre i de gode gamle dage. Nostalgi er ikke hvad det har været.

 21. Af J Nielsen

  -

  “(.. ) Uffe Ellemanns principløse motto:

  “If You can’t beat’em, join’em…” ”

  Forkert citeret. Det var lige omvendt.

 22. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Muslimske regimer forfølger kollektivt religiøse og etniske mindretal, selvom der findes meget strenge blasfemiparagraffer i disse lande, der også burde religiøse mindretal mod forfølgelse og systematisk undertrykkelse – men det gør de altså ikke i praksis.

  Den danske blasfemiparagraf forhindrede heller ikke den islamistiske terrorist, der angreb Tønden, hvor ytringsfrihedsforkæmpere var forsamlet, i at angribe en synagoge, og det var rent held, at det ikke lykkedes for den islamistiske terrorist at massakrere de jødiske familier, der befandt sig i Synagogen.

  Straffelovsrådets begrundelse, for ikke at støtte en afskaffelse af blasfemiparagraffen holder altså ikke virkeligheden, for den beskytter ikke religiøse mindretal mod trusler og terror, og den gavner kun de intolerante, religiøse fanatikere, der lider af en dødelig foragt for religiøse mindretal og ateister.

  Religiøse mindretal bliver netop udsat for den værste forfølgelse i de lande, der har de strengeste balsfemiparagraffer, simpelthen fordi det er intolerante, religiøse fanatikere, der ikke tolererer “vantro”, der går ind for strenge blasfemiparagraffer…

 23. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “Forkert citeret.”

  Nåja, det er også rigtigt.

  Men citatet er fra den tid, hvor Uffe Ellemann stadig turde forsvare frihedsrettighederne, da Irans religiøse diktator, ayatollah Khomeini, havde dødsdømt forfatteren Salman Rushdie, fordi han havde skrevet De sataniske Vers.

  Senere besluttede Uffemanden sig desværre for at “joine” de intolerante, islamistiske fanatikere, der bruger terror til, at true os til at indskrænke de basale frihedsrettigheder, og støtte deres decideret antiliberale krav om, at vi skal indskrænke ytringsfriheden.

  Med andre ord: Da Uffemanden ikke længere kunne, eller turde slås med de islamistiske fanatikere, der truede ytringsfriheden, så besluttede han sig for at “joine” dem, og støtte deres antiliberale krav, om indskrænkning af ytringsfriheden…

 24. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Det der driver verden ” ! –Er ikke djøf-nusserne ! –Der blev erstattet med alm. kontor-arbejdere ! –De skulle (de djøffer) –Have det dobbelte i salær ! –Off. evigheds-ansatte –skal det være slut med –De har ødelagt Erhvervs-livet ! –Fordi de kloger sig på noget –som de ikke har forstand på ! –Har man nogensinde hørt om “departement-chefer ” ! –Der har producéret noget som-helst ?? –NIX-NEJ ! –De er i den grad ivejen –for, at Danmark kan få vækst igen !! –Også derfor stemmer de kloge danskere på Trump ! —Han kan gøre både USA –Og Danmark –“stor igen” !

 25. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Hvis ingen andre vil svare Helge Nørager ! –Så vil jeg ! (der er nemlig ingen fidus i AT: Sidde og skrive med sig-selv! ) –Derfor står der “svar ” –nede i højre hjørne !—-Danskerne har gjort det rigtig svært for-dem-selv ! –Når de er moraliserende –og ikke mindst fordømmende (som Jørgen Leth siger om især de jyske kvinder) –Så –tag dog den elsker/inde til højre hånd ! –Det har “les francais ” ! altid gjort ! –Og alle gør det ingen jalousi –Fordi det er alligevel konen, der sidder på formuen ! –Hun får alt, hvad de ejer tilsammen ! –Så manden skal ikke nyde noget af, at blive skilt ! –Han nægter ! –Og så får konen en elsker til den anden side –Så det ender med, at alle bliver lykkelige til sidst ! –Den glorværdige X-president “De Gaule –incl. prs. Mitterand havde 2 hele famillier –viste det da- d ´herrer skulle begraves ! –Ren idyl ! –Det under jeg danskerne AT: Prøve (så blev der ikke så mange skilsmisser )–ren idyl –næsten!

 26. Af georg christensen

  -

  Det som driver verden idag er fuldstændig ukontrolleret magtbegær , præcis det samme som styrede verden i fortiden.

  Hvad betyder magt?. Evnen til at betale for en ydelse, en ydelse som så udføres af slaverne, medens eliterne snupper deres del af gevindsten og med ordene så bare siger: Det går udmærket ,fru kammerherreinde , suppen er stadig varm, takket være ilden i laden. Svaret lyder så : hvor er det rart, at suppen stadig er varm. Problemet kommer først når stuehuset er brændt ud, og klovnekustymerne samt dets medaljer, er smeltet sammen til en stor “pærevælling”. Her kan stedet findes, stedet hvor EU i dag befinder sig i. desværre på grund af manglende eliters folkelige forståelse og dermed opbakning..

  For danmarks vedkommende siger populisterne gerne idag : Tag det bare roligt dansker ,det går udmærket om 10 år hvis vores plan følges , for så imorgen at sige ,at vi er på afgrundens rand. Alle disse udtalelser kan jeg kun opfatte som populisme, reealitets fjerne. Lær først eliten ikke at opføre sig som populister og folket vil gerne med håb , følge med. .

Kommentarer er lukket.